Bízom benne, hogy a Forma-1 izgalmas lesz, de tudom, hogy nem lesz. Szépen be is alszok rajta, aztán jöhet a Várda vendégjátéka Felcsútról. Itt is bízom benne, hogy jó meccs lesz, de sajnos benne van, hogy nem lesz. Persze kinek mi a jó...

Őszintén szólva ebben a meccsben tényleg minden benne van, hazaitól a vendégig minden. Eddig nagyon korrekt focit játszott a Várda, én kétszer láttam egész meccsen, egyszer, amikor a Fradit ütötte, meg legutóbb a Mezőkövesd ellen. A 'kövesd elleni találkozón hihetetlenül dominált a Kisvárda, már-már zavarba ejtő volt, nem nagyon hittem el, hogy erre képes ez a csapat. Az, hogy élen áll a szabolcsi együttes, nem a véletlen műve. Nagyon kellemes kis akciókat vezettek a kövesd ellen, modern egy érintős játék, önzetlen játékosokból álló csapat. Jó, nem egy Gyirmót vagy Paks, nem egy full magyar csapat, ráadásul most Hei piros lapja miatt talán egyedül Dombó lesz magyarként várdai mezben, de az FTC is játszott már úgy, hogy Dibuszon kívül nincs fenn magyar spíler. Azt meg látjuk, hogy jól összeválogatott légióssal lehet eredményt elérni, és ha nem is látom magam előtt a Várdát a BL-főtáblán, azért itthon egy top4 összejöhet. A Fradi mögött szerintem kegyetlen tülekedés lesz idén, hisz nekem a Vidi sem tűnik acélosnak.

Szóval Várda. Nem elég, hogy emberhátrányban sokkal veszélyesebb támadásokat vezettek a Mezőkövesd ellen, igazából a 'kövesd emberelőnyben totál esélytelen volt még arra is, hogy helyzetet dolgozzon ki. A stat csalóka, mert beírtak 11 lövést, négy ment kapura a 'kövesdtől, de igazából egy olyan sem volt a kiállítás után, amitől a várdai szurkolókat kiverte volna a víz.

Ugyanakkor hiába hasít eddig a Várda, nem lehet kizárni, hogy a szünet megtörte a lendületet, és az előző idényben a szabolcsi csapat három meccsen át maradt gólképtelen a Puskás ellen. Nem gondolom, hogy bármelyik csapat is túl sokat kockáztat, 2.30-ért egész jó tippnek tűnik, hogy valamelyik csapat nem talál be délután.

Puskás Akadémia - Kisvarda: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp