Ejj, de fura lesz látni a Barcát Messi nélkül, pedig már játszottak nélküle a katalánok. Ettől függetlenül fura, és fura is lesz még jó sokáig. Hogy milyen űrt hagyott maga után, azt mindenki érzi. Depay jól pörög, tolja neki mindenki, de Messi nélkül a Barcelona nem ugyanaz a csapat.

De nem sírni jöttem, meg a 8-2 után rosszabb nem jöhet, bármennyire is benne van a hiba a katalán csapatban, azért 9-et csak nem fog kapni.

Viszont a tippem, hogy mindkét félidőben azért egy-egy nyelet lecsorog. A Barca hétvégi bajnokija elmaradt, így a csapat elvileg frissebb, mint a Bayern, de maximum elvileg.

Kérdés, hogy Koeman mit választ: Három belső védő vagy kettő? Ha három, akkor Lenglet,Pique és Araujo is kezd, ha a 4-védős rendszert alkalmazza, akkor gondlom Lenglet marad ki. Dest és Alba sem 100%-os, elöl is vannak hiányzók, Fati, Dembélé, Braitwheite, Agüero, így de Jongből könnyen kettő lehet a pályán.

A Bayernnél a 4-2-3-1-es hadrend vélhetően fix. Gnabry sérült meg hétvégén a Lipcse ellen, így ő aligha kezd. Viszont Sané is jól mozgott, Musiala is jól mozgott, Lewa egy állat, nem nagyon van gyenge pontja a Bayernek. Tény, hogy hibázgat a bajor csapat is, lehet ellene gólt szerezni, de ez nekem csak jó, egyrészt jó lenne, ha mindkét csapat betalálna, meg csak jobb a Barca-szurkoló kedve, ha mondjuk nem 0-5 a vége, hanem 2-4. Jó, mondjuk sovány vigasz.

Számok és megérzés alapján is jó tippnek tűnik, hisz az utsó 5 Barca-Bayern meccsen a BL-ben 3.6 gólt átlagol a Bayern. Brutál. Ebben az idényben tétmeccseken is jól termel, ha kivesszük a 12 gólos kupameccset, akkor is csak a Gladbach úszta meg idén minimum 3 alatt...

Közben a Barcelona minden tétmeccsén kapott gólt, a full tartalékon 'égő' sociedad kettőt vágott, és az erősen impotens Bilbao valamint Getafe is talált gólt a Barca ellen. Ezen csapatokhoz képest a Bayern totál más szint támadásban (is).

Mindkét félidőben várok kapitális Barca-bakit, amit a Bayern góllal büntet.

(Illetve nem várom csak tudom, hogy ez lesz :D)

FC Barcelona - Bayern München: Bayern München mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp