Megint besürítették a hétre az NBII -ben a programot, hétközi forduló következik, a hétvégén pedig Magyar Kupa küzdelmeket rendeznek.

Nagyon izgalmas idénynek nézhetünk elébe a másodosztályban, mert úgy néz ki nem két-három csapat versenyfutása lesz a feljutásért, hanem öt haté is akár. Kellemes meglepetés, hogy a feljutó együtteseknél a III. Kerület és a Tiszakécske gyengébb szereplése mellett a Kecskemét egyből belecsapott a lecsóba újoncként és képes megfricskázni a nagyobb csapatokat.

Szabó István együttese egyedül az idénnyitón maradt pont nélkül a Budaörs ellenében, utána viszont összerázódott a lila alakulat, megverték odahaza a Soroksárt, Ajkát, Csákvárt és hétvégén a Siófokot, ami nem mellékes, hogy többnyire közönség szórakoztató sokgólos összecsapásokon. Idegenben a nagyobb megmérettetéseken sem szégyenkedhettek, hiszen a fővárosból, Angyalföldről és a frissen az NBI -ből kieső Diósgyőrtől is pontosan távoztak.

A Budafoknál Boér Gábortól azt várják, hogy egyenletes formát mutasson a csapat és megpróbálja megcélozni a feljutást. A kezdeti megingások, álmosság után a budaiak is megemberelték magukat és az utolsó három bajnokijukon hét pontot kasziroztak. A Promontor utcában hétvégén a gólzsák is kiaszakadt, hiszen élvezetes 4-2 -es sikert szemlézhettek a Tiszakécske ellen a kilátogatók.

A mai meccstől, az otthon rendre bátor támadójátékot nyujtó KTE -t várok, a Budafok pedig kénytelen lesz felhúzni a kesztyűt, ha pontot szeretne szerezni, mindez pedig könnyen eredményezheti a két csapat gólt ezen a bajnokin. Újabb izgalmas kecskeméti bajnoki várható!

Kecskeméti TE - Budafoki MTE-Újbuda: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp