A keddi játéknapon is minden igényt kielégítettek a 19:00ás meccsek. A Sevilla-Salzburg a maga 4 büntetős első félidejével történelmi és megismételhetetlen, de a Young Boys fordításda sem volt samfu a Manchester United ellen. Bízom benne, hogy szerdai 'korábbi' találkozók is hoznak érdekességeket, főleg a Besiktas-BVB.

Picit bajban vagyok a Besiktassal, mert ritkán szoktam nézni, de amikor igen, akkor jól játszanak. Idén mondjuk még nem néztem egy Besiktas meccset sem, meg is lepett, hogy a tabellán úgy áll élen a török bajnokságban, hogy még nem kapott gólt. Ez szép, bár való igaz, hogy a hazai bajnokságban még komoly csapattal nem találkozott.

Nem úgy a BVB. A dortmundiak hétvégén a Leverkusen ellen játszottak 4-3-at, a végén Haaland döntött, ki más?! Elképesztő figura, ráadásul nekem úgy tűnik, még egy kis izmot is magára rakott, egy igazi viking lett.

A BVB a bajnokságban nem áll rosszul, bár a Freiburg ellen kisiklott a vonat. Azt kivéve viszont a Leverkusen elleni őrület mellett ott volt a Frankfurt elleni 5-2 és a Hoffenheim elleni 3-2. Bár a sérült rengeteg, közel egy kezdőre való játékos, még posztok szerint is, de így legalább könnyebb megtippelni, kik is kezdenek Törökországban. Márpedig a lehetséges kezdő elég acélos.

Ez a Kobel; Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro; Dahoud, Witsel, Bellingham; Reus, Haaland, Brandt-féle 11 nekem elég ütősnek tűnik. Ráadásul a kreatív srácok mellett egy a levegőben is acélos BVB ez, Akanji és Hummels mellett Witsel is remekül fejel, sőt a három középpályás átlövésekből is képes hatalmas bombagólokra. Ok, hogy a Besiktas török bajnokikon megúszta, de a BVB azért egy másik szint. Fizikálisan is jó a BVB,a forma is jó, és egyelőre a szerencse is mellettük van. A BVB-nál amúgy simán benne van a kapott gól, főleg idegenben, és most nagyon idegenben vannak. Mondjuk az ex-dortmundi Batshuayi simán verhet egyet-kettőt, de ez nekem csak jó, legalább a BVB-nek csípkednie kell magát. Van gól ebben a BVB-ben elöl-hátul, szóval ez egy játszható tippnek tűnik

Beşiktaş A.Ş. - Borussia Dortmund: Borussia Dortmund mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp