Félelmetes formában van idén is a Bayern München. Noha még csak a szezon elején járunk, jól látható, hogy idén sem lesz nehéz dolga a bajor sztáregyüttesnek, valószínűleg idén is könnyen szerzik meg a Salátástálat.

A kihívók együttese három csapatból áll, Wolfsburg, Dortmund és Leverkusen. A Wolfsburg támadásban gyenge, a Dortmund sokat kap és a Bayerntől évek óta kikapnak, míg a Leverkusen az örök második szerepét töltheti be idén is maximum. Persze félreértés ne essék, sok is van még hátra, meg ott van még a Lipcse is, de én mégis úgy gondolom, hogy idén is utcahosszal nyerik a bajnokságot a müncheniek.

Van egy továbbra is kiválóan játszó Lewandowski és hozzá még felzárkozott Gnabry is erre a szezonra. A német szélső minden tétmérkőzést figyelembe véve már hat gólnál jár és ott van a kispadon Chuopo-Moting is, akivel mostanában egyre több gólt rúgatnak a társak. Még mindig azt gondolom, hogy nem való a bajorokhoz, de a társak megoldják neki a helyzetet, neki csak jó helyen kell lennie.

A Bayern jelenleg 20 rúgott góllal vezeti a tabellát, ez négyes átlagot jelent. A Fürt gyengén kezdett, igazából az is csoda lesz, ha szezon végén nem esnek ki csont nélkül. Öt forduló alatt kaptak eddig 13 gólt, nem lennék meglepve, ha ők is a Bochum sorsára jutnának és egy hetessel nőne a kapott gólok száma.

Minden attól függ, hogy a Bayern mikor töri fel a hazaiak védelmét, ha pedig az meglesz, akkor akár futószalagon jöhetnek majd a vendéggólok.

Jövőhéten BL a Kijev ellen, ezért talán idő előtt lejöhetnek majd a kulcsjátékosok, de a csereemberek is jobbak, mint a hazaiak kezdőjátékosai. Nagy lesz az iram és a végén elfáradhatnak a fürthi játékosok ezért az a tippem, hogy nagy lesz a különbség a végére. Sok Bayern gólt várok, a tippem, hogy legalább ötöt rúgnak.

Greuther Fürth - Bayern München: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp