Suarez ismét nagyon harapós kedvében van ami jó hír a Matracos szurkolóknak. Az uruguayi támadó a Getafe ellen jött látott és győzött. Már a góljai előtt is remekül mozgott, szépségdíjas gólt szerezhetett volna fejjel ami akkor még csak a kapuján csattant, viszont a hajrában kétszer is beköszönt. Ezzel az Atletico Madrid továbbra is veretlen, a második pozícióban van és tapad a lehengerlő városi rivális Realra. A játékuk azért nem annyira meggyőző hogy kilehessen jelenteni címvédés lehet idén ebből, viszont a győzelmeket nem kell megmagyarázni még ha azok többsége kínkeservesre is sikeredett. Az első könnyebb (több gólos) győzelem talán ma viszont összejöhet.

Az Alaves ugyanis ritka pocsékul kezdte a szezont. Egy Real MAdrid elleni 1:4-es szezonnyitót még kilehet magyarázni, viszont az Osasuna, Mallorca, Espanyol hármas ellen azért illet volna néhány pontot begyűjteni ha komolyan gondolják a bennmaradást, ráadásul tovább csúfítja az összképet hogy ezeken a meccseken még gólt sem lőttek. Az Atletico védelme azért híresen stabil, Oblak kapuját bitang nehéz lesz bevenni a hazai támadóknak.

Így a tippem egyértelműen az Atletico sikere lesz, amihez hozzácsapom az első gólszerző csapatot is hiszen szerintem zsinórban ötödször is gól nélkül marad a tavaly a 16.helyen végző hazai csapat.

Ha már a múltnál tartunk az előző szezonban oda-vissza verték Suarezék az Alavest, 1-1 góllal, legutóbb itt 1:2-re.

Alaves várható kezdő 11:

Pacheco; Aguirregabiria, Laguardia, Miazga, Duarte; Rioja, Loum, Pina, Garcia; Guidetti, Joselu

Atletico Madrid várható kezdő 11:

Oblak; Trippier, Savic, Gimenez, Lodi; Llorente, De Paul; Correa, Griezmann, Carrasco; Suarez

Tipp: 0-2

Alavés - Atlético Madrid: Atlético Madrid szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp