A spanyolok hagytak nekünk egy kis csemegét hétfő estére, bár az tény, hogy a mostani Celta-Granada meccset csak a hard core LaLiga fanok nézik meg, mert így előzetesen nem tűnik jó meccsnek. Nem biza, de abből is lehet profitálni, és erre készülök. A nagy semmire.

Idén egyik csapat sem kezdett jól, A Celta és a Granada is pocsékul kapta el a rajtot. Már a hetedik fordulót zárjuk, a két csapatnak összesen van egy győzelme. Nem sok.

De semmi sem sok, lövések a béka feneke alatt, még kevesebb a meccsenkénti kaput eltaláló lövések száma. Sőt itt álljunk meg egy szóra.

A Celta és a Granad a liga két legpocsékabb csapata idén, ha a kaput eltaláló lövéseket vizsgáljuk. Mindkét együttes átlagban 2 alkalommal találja el lövéssel a kaput. Aspasék olyanok, mint akik le vannak permetezve, de a Granada sem igazán hatékony. Még ahhoz képest, milyen kevés lövés talál kaput, a szerzett 6 és 5 gól annyira nem is pocsék. Nyílván önmagában az, mert ezektől a csapatoktól többet várnánk, de ez van. akad itt pár együttes, ide sorolom a Levantét is, ahol a felkészülésbe valami komoly hiba csúszott, egy-két csapat árnyéka önmagának.

Közben a két együttes védekezése annyira nem rossz, a Celta 10 gólt kapott, a Granada 11-et. Utóbbi együttes egyébként bár pocsék helyen áll (18. hely), de csupa olyan együttessel játszott, amely jelenleg a top10-ben van, azaz felsőházi csapatokkal. ehhez képes azért hozott egy remit a Barca és a Villarreal ellen idegenben (0-0 és 1-1), azok elfogadható eredmények. A Valencia ellen is remizett (1-1), szóval nem reménytelen csapat a Granada. Elöl eléggé semmilyen (pedig az emberek megvannak), csak ahogy nincs mögöttük teljesítmény, ez igaz Aspasékra is.

Van rá picike sansz, hogy egymásnak esnek,és beindul a lavina, de utsó 3 meccsükből 2 is 0-0-lal ért véget. Szerintem megégetni egyik fél sem akarja magát, célfocit látunk majd, nem joga bonitót.Én meglepődnék, ha minimum 4 gól összejönne, háromnál még tét vissza, 0-3 gól között pedig csorog a profit. Szerintem egész jó kondíciók

Celta Vigo - Granada CF: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp