Megállt volna a Paksi gólhenger, esetleg Bognár Györgyöt sokkolta az MLSZ által kirótt 350 ezres büntetés ... Nem erről van szó. A válogatott szünet előtti Fradi elleni rangadón (1-3) és a múlt hét végi gyirmóti fellépésen is megvoltak a lehetőségei a tolna megyei együttesnek, ám vagy a csatárok rontottak, tényleg ordító helyzetben, lásd legutóbb Böde kaputól való fölé bikázása vagy a kapufa mentett. Ezeken a bajnokikon is rendre megvolt a 2,5 fölötti gól határ, csak a gólterméshez kivételesen nem a Paks, hanem a rivális tett hozzá többet.

Most a listavezető, az idei szezon egyik üde színfoltja a Kisvárda lesz az aktuális ellenfél. Szerencsére már nem Supka az edző, akivel rendre 0-0 vagy 1-0 -ás meccseket játszottak - lám a Mezőkövesd is 1-0 -ra végzett első Supkás összecsapásán - A Szeged-Csanádtól érkező portugál Joao Janieroval színesebb és taktikusabb is lett Várda játéka, előrejátékban több a bátrabb, váratlant is meghúzó játékos, itt elsősorban Mesanovicot lehet kiemelni az újak közül.

Adott odahaza tehát egy mindig nyílt és gólképes Paks, akik két sikertelen bajnoki után szeretnének véget vetni a rossz sorozatnak, ehhez pedig a csatároknak újra elő kell venni a góllövő aranycipőjüket. Vendégrészről ebben a szezonban szintén benne vannak a gólok a találkozóban, hála a luzitán edzőnek. Bár óriási találat özönt nem várok, de egy minimális gólváltást és egy döntő gólt a végén minimálisan várhatunk ettől a párosítástól. A Paks öt idei hazai bajnokiján rendre megvolt a három gól a listavezetőt bevonva a "történetbe" most sem kell majd csalatkoznunk.

Paksi SE - Kisvarda: Gólok száma - Felett/alatt tipp