Sajnos nem láttam a Paks gyirmóti vendégjátékát, mert Venomot kellett néznem a családdal. Nem tudom, jobban jártam volna-e a paksi meccsel. Amiket olvastam róla, az nem volt épp szívderítő. Hiszen a Paks csupán egyetlen gólra volt képes. Bognár Gyuri szerint a Gyirmót tördelte a játékot, és eredménnyel tette ezt. Az a baj, hogy Csertői Aurélba benne van az antifoci lehetősége, de én bíztam benne, hogy kicsit bátrabb lesz. Hát nem lett, így a paksi támadójáték totális lebénítására törekedtek, előre játékban pedig a szerencsére bízták magukat. A szerencsét megkapták, mert a Paks középső védői írtó gyenge napot fogtak ki: rendre hibáztak, különösen Lenzsér volt indiszponált. Ezzel együtt valósult meg az over 2,5, de a négy gól már nem esett be, pedig volt Böde és Bognár helyzet is.

Számomra a kérdés az, hogy a Kisvárdában benne van-e az a tördelő játék, mint a Gyirmótban?! Szerintem most nem törekednek annyira a védekezésre, mint a tavalyi szezonban Supkával. Nem mondom, hogy az Újpest elleni 0-0 szép volt, de több mint egy félidőt 10 emberrel játszva mit vár az ember?!

Ugye most eltiltott Driton Camaj, de annyira nem tartom ezt végzetes dolognak. A csapat védekezését nem érinti hátrányosan. A hazaiaknál kiszámíthatatlan a kezdőcsapat, az látszik, hogy Sajbán Máté és Ádám Martin alapemberré nőtte ki magát, de a többiek csereszavatosak. Különösen a védelemben várok változtatást. Szerintem visszatér a Fradi ellen kiállított Szélpál Norbert, és így Lenzsér most pihizik, de még ebben sem vagyok biztos.

Mindenképp a gólokra szavaznék. Tetszik az, hogy a második félidőben over 1,5 lesz, ha 2.00 körül lenne a lehetőség, akkor azt játszanám. Mostanában ugyanis a Paks meccsei a második félidőre őrülnek meg. Sajnos nem ad az unibet over 2 AH-t a második félidőre, pedig szerintem az lenne a legtutibb megoldás. Ezért végül maradtam a jól bevált négy gólnál. Szerintem a Paks meglövi most a hármat, méghozzá azért, mert rendre jellemző a csapatra, hogy egy nagyon gyenge meccs után nagyon erős játékkal rukkolnak elő. A hullám most a jó játékot mondatja velem. Viszont a védekezést azt soha nem fogja megoldani Gyuri, szóval a várdai góllal is lehet számolni. Ez már nekem legalább négy, így pedig jó lesz a megoldás is.

Paksi SE - Kisvarda: Gólok száma - Felett/alatt tipp