A múlt héten azt vártam, hogy a gyenge formában lévő Hoffenheim kikap a Kölntől és a mai mérkőzés lehet akár az utolsó a vendégek edzőjének. Sajnos nem így alakult, hanem a már többször felvázolt gyenge teljesítmény jött a Kölntől, persze pont a legrosszabbkor.

A Bayern fantasztikus formában van, jól mutatja ezt a legutóbbi Benfica elleni mérkőzés. A portugálok a 70.percig húzták, majd a németek feltörölték a padlót velük. Sima, 4-0-ás bajor győzelem a múlt heti 5-1 után, vagyis azt folytatja a Bayern, amit az egész szezon során. Annyi gólt próbálnak szerezni, amennyit csak tudnak, nem pedig egy idő után visszaállnak. Ez jó hír az olyanoknak, mint én is vagyok, aki a támadófocit részesíti előnyben.

Sané és Gnabry is kiváló formában van az idei szezonban, és akkor nem beszéltünk még a lengyelről. Számolatlanul lővi idén is a gólokat, ma is várható tőle legalább kettő vagy három találat. Jövőhéten ugyan kupameccs a Gladbach ellen, de azt gondolom, hogy ez a találkozó lesz az, amelyik fontosabb. Inkább ott várható rotáció, és az is kérdéses, hogyan fog alkalmazkodni a Bayern ahhoz, hogy Nagelsmann hiányozni fog betegség miatt.

Mostanában rendre megszórja ellenfeleit a Bayern, sőt a Hoffenheimet pláne. Legutóbbi négy mérkőzésén 4-4-6-4 gólt rúgott mai ellenfelének a címvédő és ez a mostani Bayern erősebb, mint a korábbi évek Bayernje. Persze lesznek még hullámvölgyek náluk is, de azt későbbre várom. Nagyon jó a Bayern védelme, nem igazán tartok attól, hogy itt ne lehetne meg a négy hazai gól. Egyik kedvenc ellenfele mostanában a Hoffenheim, szerintem akár négynél több gólt is szerezhetnek.

Bayern München - TSG Hoffenheim: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp