Sorozatban írom a bajorok meccseire a meggyőző győzelmüket váró előzeteseket. Annyira megy a bőrnadrágosoknak mostanság, hogy nem lehet kihagyni az aktuális meccseiket. Nagelsmannal már a tavalyelőtti magasságokat súrolja a Bayern münchen. A rangadókat nemes egyszerűséggel húzzák be. A Szuperkupát a Dortmund ellen 3-1 -re nyerték, a Lipcse ellen idegenben 4-1 -re, a múlt hétvégén a Leverkusen otthonában 5-1 -re diadalmaskodtak. Van egy gólgyáros Lewandowski, aki mellett a többi szereplő sem törpül el, legyen szó Müllerről, Kimmichről, Gnabryról, Saneról, Choupo-Motingról, aki szerepet kap az rendre odateszi magát és brillírozik. Ez a frenetikus forma a csapategységnek, az összjátéknak köszönhető.

A hét közben a Benficán keresztül végül úgy gyalogoltak át, hogy két VAR által elvett találat miatt csupán a 70. percben sikerült előnyt szerezniük, de ez is elégnek bizonyult egy könnyed 4-0 -ás lisszaboni sikerhez.

Legutóbbi hazai meccsén nagy meglepetésre botlott a München épp ezért itt a megfelelő alkalom, hogy kárpótolják a közönségüket a Frankfurt elleni kakukktojás botlásért. A jó hangulat a forma adott és az ellenfél a Hoffenheim sem arról híres, hogy beállna bekkelni, hálásabb alanyok. Nem véletlen, hogy a legutóbbi müncheni ilyen párosításban lejátszott januári bajnokijuk is 4-1 -el végződött. A Hoffenheim egy múlt heti 5-0 -val "melegített" a rekordbajnok elleni ütközetre, tehát minden adott ahhoz, hogy az Allianz Arénába látogatók élvezetes, gólokkal színesített délutáni meccset láthassanak, a szokásos Bayern hengerrel.

Bayern München - TSG Hoffenheim: Bayern München által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp