Igen, igen és igen. Az utolsó három meccsen ez a tipp jött volna, hisz a két együttes utolsó három derbijén mind a hat félidőben pukkantott minimum egy dugót a Leverkusen, de sokszor többet is. Ez arrafelé derbinek számító mérkőzés, nem is meglepő itt a derbik, rangadók hétvégéjén.

A tipp, és a miértek:

Igazából túl sokat nem gondolkodtam rajta, valamilyen gólos opciót akartam mindenképp, és egy szemmel jobban látható szorzót.

Ez kedvemre való, ráadásul elolvastam Szigo írását is, amely megerősített eredeti elképzelésemben. Ő az első félidőre vár gólokat (én is), azzal a különbséggel, hogy én a másodikra is.

Ugye eleve jó, ha a félidőben már van gól, mert akkor minimum az egyik félnek menni kell előre.

A Bayernél a lőtt gólok száma rendben van úgy alapvetően, más kérdés, hogy a Bayern ellen nem ment, a Betis ellen meg igazából olyan Leverkusent láttunk, amelynek jó is volt az iksz, meg kicsit visszább vett, azé' egy 0-5-ös fi után érthető volt.

Viszont most ismét bajnoki, menni kell előre a pontokért. Az a foci, az a lendület, ami a Leverkusennél megvan, az idegenben is simán működőképes. A Köln azért nem egy ultra defenzív csapat, ilyen együttesek ellen szokott bekrepálni a Bayer-gépezet. A Köln azért mer játszani, egy ilyen hangulatú meccsen pedig a szurkolók is elviszik kicsit a játékosok gondolatait, és belemennek egy tempósabb, oda-vissza játékot hozó összecsapásba. Ami, vagy inkább aki miatt még tetszik nekem a tipp, az Czichos, szegény a Hoffenheim ellen igen pocsék meccset hozott. Ha ma is olyan szintű hibákat vét, nem lesz nehéz dolga a Leverkusennek. Shickék amúgy is tuti kaparnak majd a Bayern elleni betli után, és a szurkolók simán el is felejtik, ha most egy jó meccsen verik a rivális Kölnt. Ilyen szorzó mellett szerintem játszható tipp!

1. FC Köln - Bayer Leverkusen: Bayer Leverkusen mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp