Szeretjük Palit nagyon, de ez a Hertha rossz csapat. Amit eddig produkáltak a Bundesligában, az erősen hektikus. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy nem játszottak még döntetlent. Vagy kifognak egy jobb napot, és akkor nyögvenyelősen behúzzák a meccset, vagy übergyengén játszanak, és akkor megkapják a maflást.

Nézzük a példákat: a Gladbach és a Frankfurt ellen kúsztak-másztak, és mákkal meglett a három pont, de a Freiburg, Wolfsburg és Köln ellen ténferegtek a pályán.

Két meccset külön ki szeretnék emelni. Az egyik a Leipzig elleni 0-6, a másik a Bayern München elleni 0-5. Miért fontosak ezek a meccsek? Csak azért, mert a Bundesligában van kb. 5-6 olyan csapat, amely a gegenpressing valamiféle változatát tolja (talán még a Leverkusen, a Dortmund és a Stuttgart próbálkozik vele), és ezek közül kettő ellen bődületes nagy pofonba szaladtak bele. És itt jön a tippem lényege: a Hoffenheim ugyanazt a focit játssza, mint azok, akik ellen Pali egyszerűen képtelen jó taktikát feltenni a pályára.

Ezért várom azt, hogy Sebastian Hoeness, aki az egyik kedvenc fiatal edzőm a földbe döngöli a Hoffével a berlinieket. Mostanában nagyon jól játszanak, a Bayern elleni nagyhalálon kívül (0-4), rúgják egymaguk a 3-4 gólokat. A Kiel elleni DFB Pokalon is brutál jól tolták, azért a Kiel közel van a Bundesliga-tagsághoz, emlékezhetünk, tavaly kupadöntőt játszottak. Nekik egy ötöst rúgni nem rossz teljesítmény.

Ezzel szemben a Hertha a Münstert győzte le a kupában ordas nagy mákkal. Ne felejtsük el, Regionalligás csapatról van szó, és ki kellett állítani tőlük egy arcot, hogy a Hertha végül nyerjen. Egy olyan csapattal álltak ki Paliék, amiben semmi tartalékosságot nem láttam.

Szerintem tehát a Hoffe simán behúzza a meccset, és lesz legalább három gól is. Én ezért két verzióban gondolkodom: Hoffe -1 AH és over 3 AH. Mindkettő kiváló lehetőség, én végül inkább a gólokra szavazok.

TSG Hoffenheim - Hertha BSC: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp