A két csapat között bitang nagy különbség van valljuk be. A Manchester United egyszer totális csőd, máskor középszerű, néha pedig jó ám ez Cristiano Ronaldonak köszönhető többnyire aki azért mindig nem fogja tudni megmenteni a norvég mester hátsóját. Valahol fura persze hogy egy ekkora rangadón ennyire sima City győzelmet várok/várunk, de vélhetően csak a legelvakultabb United szurkolók fogadnának ebben az esetben a Vörös Ördögökre. Ez a csapat többször érdemelt volna vereséget a közelmúltban mint az végül megtörtént, de a portugál klasszis mindig másképp gondolta . Viszont amikor jött egy kissé papíron is erősebb és sokkal jobb formában levő csapat mint a Liverpool akkor ugye ismerjük a sztorit, megtörtént a katasztrófa a történelmi vereség (0:5).

Valami hasonlót érzek mára is. A hazaiaknál nem lesz Pogba, ahogy a másik francia Varane sem. Hogy mennyire tudják őket pótolni az jó kérdés, de szerintem a Manchester City ellen most a legerősebb összeállítású United is édes kevés lenne.

A City kíváló formája megszakadt ugyan a Crystal Palace elleni váratlan vereséggel de szerintem ez jól is jött nekik hogy leszálljanak egy kicsit a földre Guardiolaék hogy aztán a földön levő Muba még egy jó nagyot belerúgjanak szombaton. A Bajnokok Ligájában könnyedén nyertek hétköznap a belga Bruge ellen 4:1-re, ahol a spanyol mester több kulcsjátékosának pihenőt biztosított a mai rangadót előtérbe helyezve.

Érdekesség hogy az egymás elleni meccseiken az utóbbi időben nem született gólváltás és a utóbbi két meccsük 0:2-es vendég sikerrel ért véget.. Lehet hogy nagyon mellélövök ezzel de szerintem ha CR nem játszik valami elképesztő nagyot akkor fix vendég győzelem lesz.

Tipp: 1-3

Manchester United - Manchester City: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp