Kapaszkodok ebbe a tippbe, mint egyszeri majom a liánba. Az Atalanta egy nagyon őszinte focit játsszó társaság, tele-tele önzetlen focistával, olyanokkal, akik egyrészt nem rendelkeznek allűrökkel, és játékukat a csapat érdekének rendelik alá, ez pedig működik. Papu Gomez kiválása nem nagyon rázta meg anno a csapatot, itt a szezon elején volt némi gát a játékban, de manapság az Atalanta már a megszokott, sok-gólos játékát hozza. A Serie A kiváló bajnokság ennek a csapatnak. Itt a legkönnyebb gólt lőni, Zapata személyében meg van egy olyan bivaly támadó, akit nem igazán lehet megfogni.Ilicic nagy tanár, remekül látja át a játékot, olyan Tadic-féle, született zseni. De Malinovskiy, Pasalic szintén remek játékos, alázattal focizik az Atalanta, tisztelik egymást, a játékot, edzőt, szurkolót, és működik a játék. Eredményes focit játszanak úgy, hogy a szemnek kellemes.

E forduló után válogatott bohóckodás jön, szóval amondó vagyok, az Atalanta mindent bele fog adni, ami maradt a tankban. A Serie A ha nem is a legnívósabb bajnokság, kb olyan nehéz bejutni a BL-be, mint a Premiershipben. Minden meccs, minden pont számít.

Az Atalanta focija egyébként nagyon működik idegenben, ezért is bízom benne, hogy a Cagliari ellen is fog. A Cagliari utolsó a bajnokságban, beszédesek a számok, hisz a 2. legkevesebb lövést küldi kapura, miközben az ellenfelek a Cagliari ellen jutnak legtöbbször lövésig. Az Atalanta eleve olyan csapat, amely szereti az akciókat lövéssel befejezni. Én úgy vélem, ez egy használható tipp. A BL miatt nem merem magasabb téttel behúzni, azért az kivett a srácokból, de a Cagliarit azért félidőnként egyszer lehet mattolni.

Cagliari - Atalanta: Atalanta mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp