Törtem a fejem, hogy piszkáljam-e ezt a meccset, és végül is miért ne? A csoportban még a Manchester United - Villarreal duó van, mely értelemszerűen egymás ellen játszik. Nagyon megkeveredhet itt még minden, hisz semmi em dőlt el. Két körrel a vége előtt mindenki kieshet, ahogy mindenki továbbjuthat még.

Hogy a United és a Villarreal mit játszik, az egy dolog. Abban biztos, vagyok, hogy a Young Boys Bern - Atalanta meccset mindkét együttes meg akarja nyerni. A Young Boys nem is tehet mást, ha tovább akar jutni, és mi mást akarna? Rá kell húzni a lapot 19-re, aztán uccu neki, hátha kijön a lépés. Az Atalanta is nyerni akar, hisz kit verjen meg, ha nem a Young Boys-t. Az Atalanta egy győzelemmel elérné azt is, hogy az utolsó körben a Villarreal ellen akár az iksz is megfeleljen számára, persze ez megint a másik meccstől függő dolog.

De Gasperiniék amúgy sem számítanak ilyen szempontból bonyolult csapatnak. Az Atalanta egy full őszinte csapat, amely alapvetően mindig győzelemre tör. A Young Boys Bern pedig mint említettem, nem is nagyon tehet mást, mint megpróbál nyerni. Meccset mondjuk jó rég játszott, de legalább kipihente magát a csapat. Legalábbis azon része, amely nem szerepelt a válogatottaknál.

Sérült van bőven, de idő is volt bőven, hogy erre a meccsre felkészüljön.

Zapaték hétvégén a Spezia elleni 5-2-es sikerrel hangoltak. Az idény elején az olasz együttes játéka nem volt az igazi, ám mostanában már rendre jönnek azok a Gesperini-féle igazi overek. AZ Atalanta rendre lő gólokat, Zapatát nem lehet tartani, de Pasalic és a többiek is besegítenek. A YB-nek pedig segíthet a műfüves pálya, de szerintem az Atalanta focijának sem tesz rosszat, az a nagypályás futsal, amit az Atalanta játszik, annak még jót is tesz a műfüves borítás.

Én őszinte, szórakoztató meccset várok sok góllal.

Young Boys - Atalanta: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp