Dembélé!

Lehet itt mellé beszélni, de ő a meccs kulcsfigurája a Barca szempontjából. Ez a fiú az, aki törleszthet valamit vételárából. Dembélé, aki jelenleg egészséges, és amikor épp a pályára kerül, akkor végre élet költözik a Barca támadójátékába. Dembélé nem Barca nevelés, így mindenféle tipikus Barcelona-stílusjegytől mentes, de ha azt nézzük, Depay sem Barca nevelés. Két dinamikus spíler, hátha alkotnak valamit. Már csak az a kérdés, ki játszik még elöl. Ezt tán csak Xavi tudja.

Én amiben bízom, hogy a Barcánál a Pavard, Sule, Nianzou, Richards négyest valószínűsítik, mint lehetséges kezdő. Na, azért a bal szél így nekem laikusnak annyira nem tűnik acélosnak. Azért ha Xavi Dembélét rájuk uszítja, talán párszor át tudja játszani őket. Depay sem rossz egy-egyben, Pavard azért verhető, és Süle sem az a villámléptű, inkább a bivalytestű, de picit nehézkesebb védő, földön azért őt is meg lehet verni. Roca sincs annyira játékban, szóval bízom benne, hogy a katalánok azért helyzetbe jutnak, és a helyzetkihasználás jobb lesz, mint amit idén megszoktunk a Barcától. A kapu előtti tyutyimutyiságot mesteri fokra fejlesztették. A magasabbik de Jong pályára sem kerül, Braithweite sérült, és sajna Agüeró sem játszhat sajna eü. problémái miatt. Xavi húzhatna egy merészet, és barakhatná Piquét előre, hátha meglepné a Bayernt.

Lényeg a lényeg, szerintem a Barca azért képes lehet gólt lőni, az a 3-4 ziccer valószínűleg összejön az első félidőben, és nagyon remélem, hogy egy-kettő góllal végződik. Ugyanakkor az előzetesek alapján a Bayernnél ott lehet Lewa, aki ugye maga a két lábon járó gól. Sané, Musiala, Koman játszhat mögötte, hát az nem egy rossz kvartett. Müller is pályán lehet, vele sem lenne rosszabb a csapat, ráadásul Müllernél totál mindegy, hogy úgymond tét nélküli meccs, ő akkor is úgy pörögne, mintha a továbbjutás múlna a meccsen. De nem múlik, hétvégén a BVB elleni bajnokit is megnyerték, (úgy, ahogy), szóval teljesen görcs nélkül lehet focizni egy jót.

A Barcát aki nézegette, az látta, hogy picit is jobb ellenfelek akkor alakítanak ki helyzeteket, amikor akarnak. A Bayern nem picit jobb, szóval mint Barca-fan, valahol félek attól, hogy a Bayern megint helyére teszi a Barcát, az a hely pedig jelenleg az EURÓPA LIGA!

Én jelenleg nagyobb sanszot látok arra, hogy a Kijev valami csoda folytán mondjuk ikszel Portugáliában, mint arra, hogy nyer a Barca. De hátha!

Bayern München - FC Barcelona: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp