Dánia - Magyarország a női kézi VB középdöntőjében.

Mondhatni rangadó, hiszen rengeteg a gyenge csapat a VB-n, így két európai együttes meccsét már már alapból rangadónak tekinthetjük. No, a dánok 4, mi 2 ponttal érkeztünk ide (ugye mi a németek elleni vereséggel vesztettünk 2 pontot...). Fiatal csapatunk ha nem is könnyen, de vette a másik két akadályt. A dánoknak eközben sokat nem kellett mutatniuk, három nagyon laza meccs van mögöttük (Dél-Korea, Kongó és Tunézia ellen).

Az biztos, hogy minden szempontból jobb állapotban van jelenleg ez a dán válogatott... a mieink ugye alakulóban vannak, rutintalanok... Tomori, a védelem egyik tengelye, két héttel a VB előtt kitalálta, hogy ő inkább mégsem jön... Ráadásul csapatunk legeredményesebb játékosa, Klujber Katrin a németek ellen összeszedett egy combsérülést, így könnyen elképzelhető, hogy őt is nélkülözni kényszerül a csapat.

Vova taktikája eddig működött a két gyengébb együttes ellen, azonban a németek ellen csak azért kerültük el a kiütést (és lett szoros a vége), mert Bíró ihletett formában védett. Ezt a teljesítményt óriási bravúr lenne megismételni, szerintem azonban kevés esélye lesz rá, ugyanis a dánoktól több gyors gólt várok, kevesebb esetleges lövést... így kapusainknak is kevesebb esélye lesz...

Jelenleg sajnos még nem tart ott válogatottunk, hogy partnere legyen a top válogatottaknak, márpedig Dánia közéjük tartozik. Nem várok meglepetést ma estére, dán győzelmet várok, és nem várom, hogy a végletekig kiélezett meccs lesz... szerintem legalább 2 gólt közétesznek, de inkább többet.

Dánia (n) - Magyarország (n): Hendikep - Hendikep tipp