Ami tény, így elsőre a szombati napnál érdekesebbnek tűnik a vasárnapi program az NBI-ben. Rögtön nyitunk egy Újpest Pakssal, aki szombaton szétcsapja magát, épp e találkozóra ébred. A Paks mostanában mintha mindig ilyen matiné időpontokban játszana, de legalább hozzászokott. Az atomvárosiak picit meg vannak zavarodva, mert volt itt nagyobb arányú győzelem (Puskás elleni 4-1), meglepően gólszegény 1-1 (a DVSC ellen, ami még inkább meglepő), és legutóbb a 3-2-es zakó (A Honvéd ellen). Fene sem gondoltak, hogy a piros-feketék megmentik Horváth Ferenc munkáját, de megtették. Vagy csak halasztották picit. Lényeg a lényeg, a Paks azért hozza a gólokat, illetve a Paks-meccsek hozzák, mert azért nem monológok ezek. Az ellenfelek is hozzászólnak. Egyébként a DVSC elleni találkozó is rengeteg helyzetet, sőt mondjuk ki, ziccert hozott, de ott a gólok nem akartak jönni. De nem arról volt szó, hogy a Paks stílust váltott, mindkét csapatnak voltak helyzetei, csak nem sikerült befejezni góllal.

Ha a Paks-UTE párharcokat nézzük, már a Bognár-éra előtt rendre hozott gólokat, gólváltást. Az utolsó 10 meccsükből 9 volt olyan, ahol mindkét csapat beköszönt. Szerintem ez a minimum, de ahogy a Paks játszik, inkább lesz itt 4-5 gól, mint kettő. Bognárék a vezetésre sem ülnek rá, űzik a további gólokat.

Az UTE két győztes bajnoki után játszott egy MTK elleni 2-1-et, UTE szempontból zakóval ért véget. 73 perc maszatolás után két piros és három gól, intenzív volt a hajrá, ahol az MTK Croizet góljára kettőt vágott. AZ UTE egyébként a Pakshoz hasonlóan rendre kap és lő gólt, gólokat mostanában. Hat bajnoki óta jön a BTtS és az over is a 2,5-ös line mellett. Nem hiszem, hogy ne nyílna ki a gólzsák, három gól biztos lesz, aztán onnantól minimum push-ra jó vagyok.

Újpest FC - Paksi SE: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp