Mint megtudtam, a Paks meccseire overt tolni az már “szupertipster tipp”. Ha egy tippadó oldalnak ennyi a tudása, akkor inkább hagyja abba a szakmát, és bujdosson el. Több, mint egy éve tolom folyamatosan az overeket Bognár Gyuriék meccseire, de mégsem gondolnám ezt “szupertister tippnek”. Be kell vallani, hogy ez nem nagy truváj, meglovagolni egy jó szériát, ennyi. Jó pénz van benne, ami elsődleges a sportfogadásban (hiszen a cél a nyeremény), de nem több. Ez szuper, de nem különleges. Folyamatosan azzal reklámozza magát ez az oldal, hogyan vadássza le a “value” tippeket, és akkor idejönnek egy ilyennel löttyel, amit mára bárki álmából felkeltve is tud. Ilyen erővel én nem szupertipster, hanem hiperszupertipster vagyok...

A Paks overek közül mit érdemes most mégis megjátszani? Abból indulok ki, amit már múlt héten is pedzegettem. Szerintem Bognár Gyuri elrontotta a csapatának fizikális felkészítését. Fordulók óta képtelen a csapat a második félidőkre jó játékot játszani. Nem elfáradtak a játékosok, hiszen nem volt azért akkora megterhelésnek kitéve a csapat, voltak válogatott szünetek is beékelve. Mégis mit látunk? Az első félidőkben mentek előre, mint állat. Nézzük meg az utóbbi három meccsüket: Honvéd (szenvedés a második félidőben), Debrecen (borzalmas második félidő), Puskás (a Pusi hármat lőhetett volna ekkor). Szinte arra is képtelenek, hogy gólt szerezzenek a második félidőben!

Viszont az első félidőkben továbbra is mennek előre, láthatóan 45 percet még bírnak. Ekkor még megvannak a helyzetek, megvannak a lehetőségek. Ádám Martin és Böde Dani láthatóan túlsúllyal küszködik, mert ami a hasuknál van, az nem izom, hanem valami más. De 45 percet még elbírnak.

A védelem pedig Nagy Gergely nélkül még gyengébb. Rácz Gergely abszolút középszer, benne van a hiba a játékában mindig. Beridze tökéletes lesz a Paks magas, és lassabb védői ellen. Akárkit választ ki oda Bognár, Szélpál, Lorentz, Lenzsér vagy Tamás, egyikben sem látom az erőt Beridze ellen. Ők ugyanis Tallo ellen lennének képesek védekezni, de ő meg eltiltott.

Szóval első félidő gólok, szerintem mindkét oldalon! Ez az én hiperszuper tippem.

Újpest FC - Paksi SE: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp