Ezt a remekművet, amit a Kisvárda ebben az évben Janeiróval és a végén Erős Gáborral - persze ugyanazon a megkezdett vonalon - vitt véghez, szépen kell befejezni.

A Kisvárda ott tart, hogy ha a félszezont záró Puskás Akadémia elleni fellépését megnyeri, akkor az első helyen telelve mehet karácsonyozni és pezsgőt durrogtatni. (Hozzátartozik, hogy a Fradi egy meccsel kevesebbet játszott a pótlandó Puskás elleni meccse miatt).

Supka Attilával egy totálos defenzív csapat volt még tavaly a Várda, most pedig 180 fokos fordulatot vettek a teljesen új szemlélettel és a csupa idegenlégiós igazi csapattá lett gyúrva, csúnya szóval. Mesanovic és a többi társa teljesen megnyílt és rendre öröm focit bemutatva, ez volt a kulcs, nyerte a mérkőzéseit.

Nincs ok a görcsölésre most sem, ez csak egy lehetőség amivel élni kell, nem kell túlgondolkodni, odahaza, egyedül a Fradi lopta ki a pontokat ellenük, valamint az Újpest betonbunkerezte ki 0-0 -val a várkerti fellépését, legutóbb a Vidi is simán megégett a piros mezeseknél.

Az idei Puskásnál ki lehet jelenteni határozottan jobb a Kisvárda. Amit náluk leírtam, azt a Puskásnál nem lehet elmondani az idegenlégiósok hada nem alkot olyan jó kohéziós erőt együtt, mint a várdai. Hornyák Zsolt megúszta ezt az őszt is azzal, hogy végül dobogón telelhetnek, pedig semmi extrát nem nyújtottak, a kupaégés pedig több volt, mint gyalázatos augusztusban a lettekkel szemben.

Egy szó, mint száz ez a Kisvárda megérdemelné, hogy a sikersztori végül egy szép őszi sikerkölteményben csúcsosodjon ki, megérdemelnék nagyon és szerintem sikerül is, megint igazi csapatjátékuknak köszönhetően.

Kisvarda - Puskás Akadémia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp