Vízkereszt ünnepén egyik kedvenc olasz csapatom, a Lazio mérkőzését próbálom körbejárni, melyet az Empoli ellen vív. Mivel egyik csapat sem a stabil védekezéséről híres (mind a ketten 34 gólt kaptak az eddig lejátszott 19 mérkőzésük során), ezért úgy gondolom, hogy a gólokban lehet érték fogadási szempontból. Ezúttal egy olyan opciót választottam, melyhez úgy gondolom mind a két csapat eredményességére szükségem lesz, de jelen állás szerint mind a két csapatban benne van a gól.

Kifejezetten hektikus fél szezon áll a Maurizio Sarri edzette római "Sasok" háta mögött. Bravúros győzelmeiket, kiábrándító vereségekkel tudták überelni, de egy dolog velük kapcsolatban azért mindig kijelenthető: ha sok gólos mérkőzéseket szeretnénk látni, akkor válasszuk a Lazio mérkőzését. Ciro Immobile eredményessége már önmagában elég lehet ahhoz, hogy gól, gólok szülessenek a találkozóikon, de itt van rá az élő példa a legutolsó fordulóból, hogy nélküle is nagyon hatékony tud lenni a támadó szekciójuk. Rá is kényszerülnek erre Sarri-ék, mert a védelmük finoman fogalmazva is foghíjas tud lenni az "égszínkékeknek".

Pont ezt használhatja ki a remek szezont futó Empoli. Nyár óta Aurelio Andreazzoli irányításával kifejezetten eredményesek tudnak lenni és sok olyan bravúrgyőzelmet szereztek már a szezon során, melyre a közvélemény felkapta a fejét. Most is benne lehet a meglepetés a játékukban, de én azon lepődnék meg igazán, ha nem szereznének gólt. Andrea Pinamonti nekem garancia arra, hogy nem utaznak haza lőtt gól nélkül, de az hogy ez mire lehet elég, majd kora délután meglátjuk.

Lazio - Empoli: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp