Jó kis olasz meccs estére, a könnyedebb fajtából. Nem igazán gondlom túl ezt a találkozót, minden jel arra mutat, hogy itt lesznek gólok. Hogy 3-4, vagy 6-7, azt magam sem tudom, de én minimum 3 dugóval számolok. Január hatodikán olasz napot tartottam, és néztem a Laziónak az empoli elleni meccsét, ami kb. felért egy összefoglalóval. Bár minden meccs olyan lenne, nem nagyon volt olyan 2-3 perc, amikor ne történt volna valami esemény. Rengeteg lövés, gólok, végül 3-3 találat született, de simán extrémebb gólszám is benne volt abban a találkozóban. Főleg a Lazio hagyott ki ordító ziccereket, de az Empolinak is voltak még helyzetei a gólok mellett.

A Lazio nyílt focija a szemnek kellemes, igazából a Lazio meccsei átlagban 4 gólt generálnak, és szerintem ez simán átlag feletti meccs lesz. Már csak azért is, mert az Inter nem játszott végül a Bologna ellen, ami nem Lautaróékon múlott. Ki vannak éhezve a focira, és ha a Lazio úgy védekezik, mint az Empoli ellen, akkor a hazaiak egymaguk hozzák a tipphez szükséges gólszámot.

a két együttes legutóbbi két meccse a hazai együttes 3-1-es győzelmével zárult. Valami hasonlóra gondolok én is arányaiban. Egy ilyen 3-1 az alap, de nagyon bízom benne, hogy tesznek még rá egy-két lapáttal, és látunk ilyen 4-2-t mondjuk. Nem nagyon tudom elképzelni ezt a Lazio, hogy beáll bekkelni, belemennek majd megint egy nyílt, őszinte fociba, aztán győz az, aki kevesebb gólt kap. Látva a Lazio hatodikai meccsét, ez valószínűleg az Inter lesz. Egyébként mindkét csapat elég jól áll a játékoskerettel, nem nagyon vannak covid-pozitív spílerek, sérültek is egy-kettő, de jobbára kiegészítő spílerek, és e két csapatot az ANK sem nagyon bántja olyan szempontból, hogy nem nagyon van afrikai játékosuk ezen kluboknak.

Inter - Lazio: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp