Bevallom, nálam ez a meccs sima a végeredményt tekintve. Az Inter annyira fölötte áll a többi csapatnak, hogy simán behúzza a bajnokságot és ezt a meccset is. Azonban az ördög soha nem alszik, ezért a végeredmény tippelést inkább mellőzném, és a gólok terén kutakodnék továbbra is. Főként azért, mert nem felejtem el az első meccsüket, ahol az Olimpicoban hiába vezetett 1-0-ra az Inter, és játszott fölényben, a második félidőre megtáltosodott a Lazio és hármat rámoltak be Handanovicnak. Emellett pedig nagy értéket sem találhatunk a hazai győzelemben, hiszen 1.35 körüli szorzóval kínálják, ami valljuk be, nem hoz semmit a konyhára, és sokkal nagyobb kockázatot is rejt magában.

Hiszen nézzük meg a Laziot. Maurizio Sarri egy „komplett beteg”, és ne értsetek félre, a jó értelemben írom ezt. Ő az az edző, akinek nem lehet kiszámítani a húzásait, nem lehet rá felkészülni. Bármire képes a csapata. Jó példa erre az Empoli elleni meccs: 15 perc után 0-2-re álltak, aztán megpróbáltak visszakapaszkodni, de az Empoli 3-2-re is vezetett, végül mégis 3-3 lett, de közben volt egy kezezés góljuk, Immobile révén kihagyott büntetőjük, kakaskodás, stb. Szóval Rómában a Sasoknál minden meccsen zajlik az élet.

Épp ezt várom most is. Szerintem jó paprikás hangulat lesz, sok sárga lappal fűszerezve, de arra itt nem lehet tippelni. Ezért maradok a góloknál. Francesco Acerbi az Empoli ellen a 25. percben lejött izomhúzódás miatt, helyére Patric állt be. Na, ez hozhatja a sok gólt. Patric nagyon gyenge védő, ha Martinez nem szalad el mellette kétszer-háromszor félidőnként, akkor egyszer sem. Előttem lebeg az Empoli harmadik gólja, amikor a srác 4 védő között volt tök üresen szotyizott az ötösön belül. Na kb. ilyen helyzetek adódhatnak majd most is az Inter előtt. Amikor legutóbb Patric kezdett, akkor az Udinese és a Napoli is négyet rúgott nekik, méghozzá az első félidőben hármat-hármat!

Persze lehet mondani, hogy az Inter védelmében is mindig benne van hátul a hiba, ami igaz is lehetne, de nagy lózung. Hiszen a bajnokságban hat mérkőzés óta nem kaptak gólt, láthatóan nagyon egyben vannak, bár az is igaz, nem voltak megállíthatatlan ellenfeleik: (Torino, Salernitana, Cagliari, Spezia, Venezia és az egyetlen kakukktojás: Roma). Amikor utoljára értelmezhető csatársorral találkoztak, akkor kaptak kettőt is a Guiseppe Meazzában (a Napoli ellen). Sőt, a Real Madrid is jól leradírozta őket a BL-ben. Szóval ha kapnak egy támadó ellenfelet, akkor ott lehet a hiba náluk is.

És ki lenne alkalmasabb erre, mint Maurizio Sarri?!

Nálam tehát röpködni fognak a gólok, már az első félidőben is!

Inter - Lazio: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp