Várda barátom már megírta a a kedvenc csapatára a DNB -és fogadását, én bevállalósabban megszavazom a várdaiaknak az egyértelmű sikerüket az NBI pénteki nyitó meccsén.

A hét közben, kedden a Magyar Kupában találkoztak az együttesek. Alaposan felforgatott kezdők voltak, ez főleg a vendégekre volt igaz, a lilák új, szerb vezetőedzője Milos Kruscic több alapembert is foglalkoztatott, hiszen nyomás alatt, nyeretlenül, szerette volna az első sikerét a kupában kipipálni.

Mindez nagy nehezen sikerült egy utolsó pillanatokban esett Csongvai mesteri szabadrúgással, hátrányból fordítva, talán maguk a fővárosi lila-fehérek sem tudják hogyan.

A Kisvárda messze volt a legjobb tizenegyétől, kétszer egymás után nem tudom elképzelni, hogy kikapjanak az Újpesttől, sőt kétszer egymás után nem tudom elképzelni, hogy ezt a gyenge IV. kerületi állományt ne tudnák maguk alá gyűrni a szervezett játékukkal, amely ebben az évben fejlődött látványosság terén is, a támadójátékot nézve sokkal színesebb a paletta.

Előre játékban ez a Kisvárda háromszor többre képes mint az Újpest. A téli felkészülés sem törte meg a lendületet, a Honvéd elleni 3-2 -es győzelem, fordítással, csak még jobban összerázta a Révész-Erős Gábor társaságot (mindenki tudja ki irányítja valójában a főszálakat).

A Kisvárda reálisan küzd a dobogóért, és ez nem véletlen, sokat tettek az utóbbi bő két évben, hogy ne csak masszív NBI -es csapat legyenek, de az egyik üde színfoltja a magyar élvonalnak.

A Paks mellett most már egyértelműen a Kisvárda hozza a savát-borsát a honi focinak, és ez a lelkesedés, pozitív szemlélet hosszútávon kifizetődik, ami szerintem ma is győzelmet ér a fővárosi kiruccanásuk során. Tippem: 1-2

Újpest FC - Kisvarda: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp