A Dallasban rendezett tornán a hazai publikum nagy örömére amerikai csatára kerül sor. Hiszen John Isner és Reilly Opelka harcol a döntőbe jutásért. A múlt és a jelen összecsapását láthatjuk. Kicsit mintha a mester és tanítványa küzdene. Azonban itt is a mester fölé nő a tanítvány. Mindkét játékos egy adogatógép.2019-ben háromszor találkoztak amelyeket rendre Opelka nyert,de azóta csak fejlődött a szakállas titán.

Egy hosszú találkozó egyértelműen Reillynak kedvez,mert Johnnak az évek előre halad tával egyre többször jelentkeznek kondicionális problémák. Az biztos,hogy rengeteg ászra számíthatunk mind a két oldalon. Egy-egy apró fénysugarat ki kell használni aki nyerni akar,mert az borítékolható,hogy túl sok sansz break labdára sem lesz. Az elején említett fittség nagyban befolyásolhatja,hogy hány ilyen lehetőség és ennek kihasználását mennyire tudják érvényesíteni a felek. A fáradtsággal csökken a fókusz és nő a hiba százalék.

Az első adogatásokat magas százalékban beütik mind a ketten,de Opelka jobban érvényesíti ezeket a szervákat.Isner nagyon megszenvedett az első fordulóban Andersonnal aki szintén az adogatásiból él,de borzasztó eredménysora van az elmúlt időszakokban. Pospsillel játszott a következő kanyarban,de nagyon gyengén adogatott a kandai és akinek a formája még a dél-afrikait is alulmúlja nem mellékesen.

Reilly az első körben gyengén adogatott,de fejben így is erős maradt hiszen a két végletekig kiélezett tie breaket megnyerte.A következő körben az adogatásai jelentősen feljavultak aminek köszönhetően a jó formában lévő Mannarinot könnyű szerrel legyőzte.

Az elmúlt két három hónap formái alapján a fiatalabbik amerikainak be kell húznia ezt a találkozót.

Isner, John - Opelka, Reilly: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp