A Bayern már nem először szivatta meg a népet ilyesfajta bundaszagú meccsel. Kellően nagy az előnyük a Bundesligában, érthető hogy kicsi lóvét is akarnak pluszba a kasszába. Na de viccet félretéve ha ez így volt, ha nem, akkor is elszégyellhetik magukat mert a Bochum 6-7 gólig is eljuthatott volna ellenük, így a helyzeten az sem szépít hogy ők is lőhettek volna kétszer annyit is mint végül sikerült.

Visszatérve az első gondolatra a Gladbach már megfricskázta egyszer hasonló mód a Bayernt (5-0). Azt követő meccseken mi volt? Ötöt vertek az Union Berlinnek majd a Bajnokok Ligájában ötöt a Benficának. Aztán a Gladbach ismét legyőzte Neueréket, amire válaszul 4-4 gólt vertek a Köln-Hertha párosnak idegenben. Tehát azt mondom a Salzburg igazán elkezdhet remegni, mert csúnya világ szokott jönni ha a Bayern bajszát meghúzogatják.

Az osztrákok még nincsenek is annyira játékban hiszen a közel egy hónapos pihenőt követően két tétmeccsen vannak túl és mindkettőn hátrányból sikerült csak kínszenvedés árán nyerniük. Különböző sérülések miatt egy rakat hiányzójuk is lesz. Bernardo, Junuzovic, Okoh, Koita, Sesko és Vallci neve is a kimaradók listáján szerepel.

A Bayern sem lesz teljes hiszen Neuer, Goretzka, Davies és Musiala sem bevethető, de azért őket nem kell félteni hogy bika csapatot tudnak pályára küldeni. A hétvégi négy kapott gól ellenére sem kizárt hogy akár nullára lehozzák ezt a meccset, de ha olyan bohócok lesznek hátul mint szombaton akkor bár kaphatnak kettőt, szinte biztos vagyok benne hogy gólzáport rendeznek Lewandowskiék hasonlóan a 2020-as meccsükhöz amikor 6:2-re nyertek a bajorok.

Tipp: A Bayern mindkét félidőben szerez min. 1-1 gólt

Red Bull Salzburg - Bayern München: Bayern München mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp