Pechszéria létezik! Ezt sikerül bizonyítani, most már az ellenkezőjét is kéne. Ahogy, amilyen módon a Bilbao-Levante under is elment, az már tényleg az égiek műve...

A Bajnokok Ligája kedden folytatódik, jönnek a nyolcaddöntők visszavágói. Van egy-két párharc, ahol sok izgulni való nem maradt, viszont Müllerék nem lehetnek nyugodtak, hisz Salzburgban csak 1-1-es döntetlenre futotta. A München egyébként nem játszott rosszul, sok támadást vezettek, intenzíven játszottak, megvoltak a helyzetek, 9-szer a kaput el is találták, de gól csak egy jött. Egyet Adeyemiék is összehoztak, a Salzburg inkább az első félidőben volt veszélyes, a második játékrészre kopott a lendület.

A RasenBallsport vélhetően most is a kontrákra alapozza a támadójátékát, ez otthon is működött. A Salzburg több veszélyes kontrát vezetett otthon, a direkt, egy-fázisú támadások a München ellen (is) működtek. A védelem mögött hagyott területeket próbálják Adeyemiék kihasználni, Upa vagy Süle sem épp fordulékony játékos, a védelem mögé ívelt labdákkal a Salzburgnak lehet keresnivalója. Én ettől függetlenül úgy gondolom, a Bayern a kisiklásai ellenére is, amikor kell, akkor oda fogja tenni magát. Nagelsmann Goretzka és Tolisso nincs, ahogy Davies sem, így a középpályán Musiala és Kimmich szűrhet, azért ez nem egy rossz páros, ha az előre játékot nézzük. Ott lesz Lewa mögött Müller, aki talán most jó kaput vesz be, és széleken Gnabry valamint Sané. Ennél offenzívebb csapatot nem nagyon lehetne összepattintani a mostani keretből, amely még úgy-ahogy egyensúlyban marad. A hazai pálya, a szurkolók annyit adnak majd a Bayern játékához az idegenbeli meccshez képest, hogy most mindkét félidőre jusson minimum egy-egy bajor gól.

Bayern München - Red Bull Salzburg: Bayern München mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp