Nem sok pénzt tettem volna arra ősszel, hogy a Barca a BL-be verekszi magát a LaLigában, vagy arra, hogy a BL-kiesés után az Európa Ligában lesz esélye a végső sikerre. Viszont most ott tartok, hogy a top4 kiharcolás a LaLigában alap, és sima, és nem zárom ki, hogy akár az EL-ben is összejöhet a végső siker. De ha az nem is, azért már messze nem elképzelhetetlen dolog.

Az biztos, hogy a Barca vonatot nem a Galata fogja kisiklatni.

Tény, hogy a katalán együttes idénye sem fényes, várható is volt, hogy a Messi-era után jön egy kis megtorpanás, meg ismerjük a körülményeket, az adósságot, stb... Ehhez képest a jelen teljesen jól néz ki, és a jövőkép sem aggasztó.

Ha a Barca idénye nem fényes, mit szóljon a Galatasaray. A nem túl acélos 8persze nem is olyan rossz) török bajnokságban a 13. helyen áll. Volt ott edzőcsere (ott is), de igazából ez a Galatasaray olyan, mint a Vidi. Nem edzőprobléma van, ez a keret ennyit tud. Igazából akad egy-két jobb nevű játékos, ismert játékos, de ők már aligha éhesek. A Galata török kiesőktől kapja a gólokat, Konya, Rize, Göztepe...

Ez a csapat a török Szuperligában a 12. helyen áll 18 kör után, az nem a véletlen műve.

Az én tippem, hogy a Barca ezen a meccsen el szeretné dönteni a lényegi kérdéseket. Szerintem el is fogja, mert nagyon egyben van a társaság, tényleg élvezik a focit a srácok, és egy irányba húznak. E találkozó után jön a hétvégén otthon az Osasuna elleni meccs, szóval az nem vészes, viszont a Galata elleni visszavágó után jön a Clásicó, ott már Xavi és a Barca aligha szeretne egy éles meccset játszani. Az optimális eredmény egy KO lenne, egy jó 3-4 gólos siker. Igazából szerintem nem kizárt, eltiltott, sérült kulcsjátékos nincs, a Galata pedig van annyira padlón, hogy a Barca is beletörölje a lábát. Nálam mindkét félidőben lesz katalán dugó, sőt abban reménykedem, hogy több is!

FC Barcelona - Galatasaray A.Ş.: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp