A férfiak számára is megkezdődnek a mai napon a főtábla mérkőzések az Indian Wells-i 1000-es tornán. Ha a csak a ranglistás helyezéseket néznénk az általam kiszemelt találkozó szorosnak ígérkezne. Nevezetesen a Soonwoo Kwon – László Györe összecsapás. Tavaly novemberben már összecsaptak akkor a koreai nyert.

Soonwoonak a tavalyi és a tavaly előtti éve nem úgy sikerült ahogy arra számítani lehetett volna. Hiszen 2019-ben bomba formában volt a koreai,de a covid közbeszólt. Legerősebb borítása a kemény pálya. Az idei szezonban viszont egyre komfortosabban és magabiztosabban játszik. Óriási eredményeket nem produkált,de rendkívül stabil eredményeket hoz. Nála gyengébbektől ritkán kap ki. Az hogy Rublevtől kétszer kikapott idén nem neveznénk csalódás keltőnek. A Ymer elleni zakót viszont igen,de a svéd is óriási adogató ahogy az orosz is. Fejben rendkívül összeszedett hiszen fordítások és a tie break mutatója is erről tanúskodik.Alapvonalról masszív Kwon, fonák és tenyeres oldalról egyaránt.

Ellenfele Györe Laci lesz akinek idei szezonja teljes kuka eddig eredményesség tekintetében. Eleve érdekes irányváltás volt a részéről,hogy nem az össze februári salakos tornán indult. Hiszen ő rendszeres résztvevője volt ezeknek a torna sorozatoknak. Teljesen egyoldalú játékos amelyet kevesen mondhatnak el magukról manapság. Szinte kizárólag salakon játszik. Sok köszönet salakon se volt idén hiszen két torna indulás két vereséggel végződött. Kemény pályán is egy győzelmet kapart össze,mert az hogy Moutet elleni találkozóján feladta a francia nem nevezhető sikernek. Egy győzelemmel a háta mögött mire számíthat egy salak specialista aki legerősebb borításán sem tudott nyerni mérkőzést?

Laci borzasztóan formán kívül van, a koreainak nem jelenthet gondot a legyőzése. Egy fegyelmezett játékkal nagyon sima találkozóra van kilátás.

Soonwoo Kwon - Djere, Laslo: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp