Az Atletico Madrid a BL-meccse miatt pénteki találkozót kapott ajándékba, így a lehető legtöbbet pihenhet rá a Manchester United elleni ütközetre. Pénteken viszont nincs pihenő, fontos bajnoki jön a Cádíz ellen, amelyet mindenképp nyerni kell.

A 'tico ha nem is a Vidi szintjére süllyedt, de azért összehozta a Simeone-era legrosszabb szériáját a zsinórban elveszített négy bajnokival. Ezt a szériát viszont két igencsak emlékezetes, jó meccs tette keretbe. A széria előtt épp a Cádízt verte a Matracos együttes 4-1-re, ahol az öt dugó a 2. félidőben született. Az Atletit idén érdemes nézni, követni, mert teljesen vad meccsekre is képes, a Geta elleni 4-3 a 3-3-as félidővel, brutál sok lappal büntetőkkel, kb a szezon egyik legjobb meccse volt. Az Atletico képes gólt lőni, de Oblak kapus ligautolsó hatékonyságban, Farkas Norbi minden egyes közvetítésben papagájként mondja, továbbra is igaz, ami kapura megy, gól. Elképesztő, hogy milyen balszerencséje van Oblaknak és a 'ticónak, rendre úgy pattan a labda, hogy azt Oblak ne érje el, vagy rendre olyan jól találják el a lövők, hogy nincs kapus, aki védeni tudna. Szóval idén az, hogy az Atleti 1-0ra vagy 2-0-ra nyer, szóval ilyen tipikus Atletis eredményt hoz, azt el kell felejteni.

Én úgy vélem, hogy az első félidőben szeretné a meccset elintézni, vagy minimum gólt lőni. Joao Felix jól pörög, legjobb formáját hozza Atletisként, ő biztos kreál valamit, akár gólt, gólpasszt, vagy esetleg kiharcol egy büntetőt, szabadrúgást, amit közvetlenül gólra lehet váltani, esetleg közvetve.

Koke is bevethető már, Carrasco és Llorente is pályára kerülhet a sérülések miatt, de ez mind jó és jó hír. Egy jó Correa még hiányzik, de talán Grizi is mutat valamit, és képes lesz gólt szerezni. Bízom benne, hogy az első félidőben a 'tico képes lesz előnyt szerezni, de abban is bízom, hogy csak szűket, így a második félidő nem fulladhat unalomba. Egy 1-0-nál 2-0-nál még lenne értelme kockázatot vállalnia a Cádíznak, egy 3-0-nál talán egyik fél sem törné magát feleslegesen. A Levante elleni pofon óta zsinórban három meccsen jött a mindkét félidőben gólt lő a 'tico, remélem, hogy nem most szakad meg Felixék szériája

Atlético Madrid - Cadiz: Atlético Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp