Nem biztos, hogy olyan sokan jönnek izgalomba a párosítástól, és igazából én sem ezt a meccset nézném meg először először, de ez a tipp nem tűnik rossznak, és az odds is egészen normális. Kérdem én, miért ne lehetne gólt mindkét félidőben?

Az Osasuna csapata egy közepesen korrekt idényt fut, nagyjából a helyén van. Ha minden jól megy, és nyer még egy-két meccset (mint ez a mai), akkor simán bennragad. Nincs is más cél, a Konferencia Liga indulás utópisztikus, de legalább annyira lenne esélytelen a kiesés is. Igazából a pamplonaiaik a hazai nyerhető meccseiket akarják még behúzni, idegenben meg csorog ami csorog alapon, ha a top10-ben sikerül zárni, az már siker. Nagyon-nagyon meg lennék lepve, ha kiesési gondok lennének, 11 pontra a kiesést jelentő vonaltól, óriási összezuhanás kéne ahhoz, hogy a csapat búcsúzzon. A Camp Nouban igazából tűrték a verést, nem is nagyon izgatták magukat, hogy 3, 4, 5 vagy több, nem nagyon izgatta Arrasatéékat. Most viszont hazai meccs jön a ligautolsó ellen, itt a három pontot be kéne gyűjteni, egész biztos ez lesz a cél.

A cél a Levanténél is a győzelem, mert a legjobb bennmaradótól még mindig 6 pontra vannak Moralesék. Ugyanakkor a remény megvan, mert a riválisok sem csillognak, főleg nem a Granada, de a Mallorca is zsinórban kapja a pofonokat, a Rayo is megolvadt tavasszal. Ha a valenciai csapat nyer, akkor tovább zárkózik, és bizony lesz még pár meccse közvetlen rivális ellen. Meg ahogy az Atleticót elkapta a semmiből, úgy elkaphat bárkit. Egy biztos, a Levante helyzetében a remi kevés. Írtam pár hete, hogy a Levante-meccs a meccsek elején és a végén kell figyelni nagyon, általában a keretes szerkezet a jellemző gólok tekintetében, mert a Levante sok gólt kap a meccsek elején, és még többet a meccsek végén. Szóval ha csak ebből indulok ki, már jónak tűnik a tipp. Másrészt gólokat azért lőni is lehet. A Levante pedig hetek óta értékelhető meccseket játszik, mostanában csak a Bilbao otthonában kapott ki, ez meg úgymond benne van. Nem játszik túl szép focit, de egy-egy gólra futja általában. Aviláék is szeretnének kozmetikázni a nem túl jó hazai mérlegen, szóval ebben a meccsben én látok gólokat.

Osasuna - Levante: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp