Az NBI a válogatott meccsek miatt szünetelt, ami valószínűleg jót tett egy-két csapatnak. A Gyirmótnak mondjuk nem, ott folytatta, ahol abbahagyta. Abban bízom, hogy a Paks viszont erőt gyűjtött, Ádám pedig ezen a porondon igazi bohóc, a nemzetközi színpad az picit más.

A PSE over-vonata sokszor kisiklott az előző fordulókban, meccseken, ide értve a KBSC ellenit. Viszont ebben maga a mester is sáros, sokszor állította fel úgy a kezdőt, amikor már biztos többen vakartuk a fejünk, hogy X vagy Y azért jobban festene a kezdőben.

Az nagyjából biztos, hogy a Paks nem fog kiesni. Nem azért, mert olyan sok ponttal előzi a riválisait, hanem azért, mert egységes, jó csapat, és igazából Bognárék játékában mindig benne, hogy bárkit megvernek, ahogy megverték az FTC-t, és bárkitől kikapnak, ahogy kikaptak a Gyirmóttól. Ami nem volt benne, hogy két ilyen veszettül underes meccset hoznak le, de valahol mindenki tudta, hogy előbb-utóbb lesz ilyen időszak.

Ettől függetlenül annyira nem izgulnak szerintem, a PSE-nek megvan a játéka, a helyzetei a nullás meccseken is megvoltak, talán egyedül a Puskás volt képes arra, hogy fizikálisan is semlegesítse Ádámot. A Honvéd sem puha csapat, viszont a Honvéd is hasonlóan az atomvárosi együtteshez képes gólokat lőni, meg kapni is. Ha a góllövőlistát nézzük Lukic és Ádám áll az első két helyen, meg eleve tényleg olyan a Paks játéka, amiben a kapott és lőtt gól is benne van. Én azt mondom, hogy sanszosabb a félidei 2+ gól, mint a nulla, így egy óvatos 1 gól felett AH-t választok. Amolyan középút.

Budapest Honvéd FC - Paksi SE: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp