A múlt csütörtökön a Barca csapata eléggé homályos volt, idézte a szezon elején látott csapatot, amely a labdát tartotta, de a játéka eléggé meddő volt. A Frankfurt többet lőtt, igaz, sok minség nem volt azokban a löketekben, inkább a mennyiség volt meg, de 1-1-gyel végeztek a felek.

A Camp Nouban egy sokkal összeszedettebb, élesebb Barcát várunk. A katalán együttesnek szüksége lesz a gólokra, jó lenne egy olyan meccset játszani, ahol nem kel végig izgulni, mint kellett mondjuk a Levante ellen (is).

A Barcelona pályája nagyobb alapterületű, jobban szét tudja majd húzni a katalán csapat a Frankfurt-védelmet, amely otthon a picike pályán jobban tömörödött. Itt most Pedriék jobban széthúzhatják a védőket, Adamáék keresztlabdákkal súlypontáthelyezésekkel idegesíthetik a frankfurti srácokat, akik előbb-utóbb úgyis belehibáznak.

Hiába a frankfurtiak defenzív felállása, a három belső védő és a két biztosító, meg a két szűrő, Pedriék ehhez hozzá vannak szokva. Én azt várom, hogy a Barcelona rögtön a meccs elejétől a kezébe veszi a gyeplőt, aztán a meddő labdabirtoklást egy sokkal direktebb foci váltja fel. Pedrinek a pályán kell lenni a meccs elejétől, szerintem ezt Xavi is így gondolja, mert jelenleg tőle az a Barca, ami. Szóval ő a mozgatórugó, nélküle Auba és Ferran is halott. de Jong játékában is bízom, meg abban is, hogy Dembélé kezd. Vagy ha netán Adama, akkor a jobbik énjét látjuk, mert mióta Dembélé megint focista, azóta Adama peremember, és nem is játszik olyan igazán jól, mint az első két-három meccsén a visszatérés után. A Frankfurt a nagyobb pályán több rést hagy a pajzson a Barcának, Pedrinek meg elég 35-40 centi, hogy a labdát oda tegye egy társa elé, aki bevágja a ballont a kapuba. A 2. félidőben meg a kockáztató Eintracht újabb dugót kap, eleve el fog fáradni fejben, legalábbis annyira mindenképp, hogy egy újabb dugót benyel.

FC Barcelona - Eintracht Frankfurt: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp