Katalóniában lefőtt a kávé, a Frankfurt simán kente el a zsírt a saját kenyerén. Xavi megtapasztalta, hogy van még hová fejlődni, amit egyébként magától is tudott. Várható volt, hogy a vonat majd kisiklik valahol, és már a Levante ellen majdnem kisiklott.

Ami ismét bebizonyosodott, hogy ERIC GARCIA NEM LALIGA SZINT! A holdról is látni, hogy a srác képtelen meccset hiba nélkül lehozni. Nekem mint ember, semmi bajom vele, de nem Barca szint, és nem LaLiga szint.

Ami a baj, hogy ettől függetlenül szerintem ma játszik, és a baj nem jár egyedül, hozza magával a másik 'bajt', akit nevesítsünk: Lenglet. OMG, a dupla dinamit, a Lenglet-Garcia páros az azért nem akármi. Pique megmacskásodott, szerintem nem játszik. Araujó biztosan nem, mert eltiltott. Így meg sok variáció nem marad... Pedri is sérült, szóval a kiszolgáló személyzet sem teljes, épp ezért bár full fix a hazai, minden hétfői tippmixen rajta is lesz a Barca-siker, közel sem biztos, hogy a Cádíz nem szerez pontot. Törtem is a fejem, hogy Cádíz +1 opciót húzzak, vagy ezt, de végül ennél maradtam.

Már csak azért is, mert a Lenglet-Garcia páros tényleg egy ilyen Rowan Atkinson-Leslie Nielsen duóra hasonlít nekem. Érdekesség, hogy mostanában a büntetőket is szépen ajándékozzza a Barca, előző két meccsén négyet adott az ellenfeleknek, és lehet hoz a nyuszi egyet-kettőt a Cádíznak is. Idrissiék azért biztos eljutnak párszor a katalán ketrecig, és lehet tényleg két helyzetük lesz, de abból lehet pakolnak kettőt. Olyan dörzsölt rutinróka, mint Negredo, olyanokat reggelizik, mint Eric Garcia.

Valószínű, hogy a közönség azért a Barca mellé áll, becsületből amúgy is űzni-hajtani kell, meg ugye a top4 közel sem biztos. A Madrid mögött jönnek a 60 pontos csapatok, meg aztán a potyára várók, a Sociedad és a Betis is lőtávolban. Én amondó vagyok, egy gólt valahogy talál a Barca, de ha valóban Lenglet és Garcia kezd, akkor én a Cádíz gólt is adom.

FC Barcelona - Cadiz: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp