Akárhogy nézem, ez a meccs lesz a szezonban az utolsó Pakson, szóval mikor lenne gála, ha nem most? A klubot a nemzetközi kupaindulást érő 4. hely nem nagyon izgatja, nem is izgatta. Ha az komoly cél lett volna, mondhatni elvárás, akkor nem adják el a Gyirmót elleni meccset 3-0-ás előnyről ikszre. Az a meccs is bizonyította, hogy a Paksnál sokszor 5-10 perc elég, hogy 2-3 gólt lőjön, de igaz a fordítottja is.

Bognár csapatának már csak a kupadöntő számít, emiatt persze én egy felforgatott együttest várok, abban bízom, hogy azért a gólszerzés szempontjából potens játékosok is kapnak 30-40 percet, így Ádám is pályára lép például. De igazából a PSE-nél mindegy, ki és hol játszik, képes gólokat lőni, képes gólokat kapni.

Koncentrálni hátul túlságosan aligha fog. Egyébként sem szokott, most meg tényleg egy olyan meccs jön, ahol lehet játszani a közönségnek.

A Kisvárda jó partner, mert a klub történelme során először dobogós az NBI-ben, és igazából a helyzete jó, mert a harmadik hellyel a nemzetközi porond is biztosított, de van rá sansz, hogy a Ferencváros mögött a 2. helyen végezzen. Szóval a Kisvárda nem veszíthet, csak nyerhet. Ilyen szempontból pedig a Várdának is mákja van, mert ha van csapat, amely ellen lehet focizni, az a Paks. Ráadásul a Paks most aligha erre a bajnokira koncentrál. Nyílván kikapni direkt nem fog, de ha a góllövéssel hadilábon álló gyirmótiak hármakat vernek, akkor az attraktív, jó hangulatú várdai klub mennyit fog gurítani? Simán 3-4 sem kizárt. Az előző két idényben az utolsó paksi találkozó az Atomvárosban 4-2-es végeredményt hozott, simán lehet itt most is 6-7 gól. Ebben az idényben 2-2-őt és 3-3-mat már játszottak, én azt mondom, lehet ezt még fokozni, és jöhet a 4-4.

Paksi SE - Kisvarda: Gólok száma - Felett/alatt tipp