Túl szép oddsot kínálnak az irodák egy underes opcióra a Paks és a Kisvárda találkozójának kapcsán, ezért nem mennék el mellette szó nélkül. Így az utolsó előtti fordulóban teljesen más célok vezérlik a csapatokat, és hiába toltak egymás ellen a bajnokságban eddig egy 2:2-t és 3:3-t, ez most egy olyan találkozó lehet, ahol sokkal inkább várok egy visszafogott, "ne bántsuk egymást" jellegű mérkőzést.

Stílusos, szemre is tetszetős, nem utolsó sorban felettébb eredményes játékkal rukkolt elő a Paks az idei bajnokságra. Most látom, hogy a gurus társaim azt várják, hogy ezt fogják folytatni ma is a Bognár Gyuriék, de biztos vagyok benne, hogy nem. Rákoncentrálnak a jövő héten esedékes MK döntőre és ott szeretnének maradandót alkotni, a kupa elnyerésével. Vetődik fel bennem a kérdés, hogy lehet rá esélyük? Miért ne! Ezt a Fradit a szezonban hatszor verték pofán, pontosan annyiszor mint a Kisvárdát. Semmi akadályát nem látom annak, hogy ezt a Paks újból megtegye. Ahhoz viszont most pihentetnie kell a Gyurinak a kulcsjátékosait, amit a Kisvárda érzésem szerint egy békés döntetlennel fog honorálni.

Mert miért is feszüljön meg az eddigi legnagyobb sikerét elérő szabolcsi alakulat. Csütörtökön történelmet írtak Kisvárdán, nem is akármilyet, utána valamilyen szinten meg is ünnepelték és tegnap megérkezett a felcsúti ajándék is a PAFC botlásának képében. Most ehhez Pakson egy békés 0:0, vagy 1:1 csak hab lenne a tortán és akkor a zárófordulóra megmaradna az esély az ezüstérem begyűjtéséhez is.

Nem kell ettől több szerintem a hazaiaknak sem, de a vendégeknek is tökéletes lehet az általam vizionált forgatókönyv.

Paksi SE - Kisvarda: Gólok száma - Felett/alatt tipp