Bevallom férfiasan, igazából nem a legjobb meccs, hogy guruzzuk. Legalábbis számomra, mert igazából ahogy látom, már írtak róla, és bár nem olvastam, valószínűleg ugyanazt, mint én szeretnék, csak kicsit jobban.

Szóval röviden a lényeg. Ahol a Bognár-család, ott a gól. A Paksról átvitt filozófia, a magyar Paco Jemez. Uccu neki, lőjjük a gólokat. Lövik is, bár a nyitókörben azért nem voltam elájulva, de azért a kék-fehérek egy egész átlagos játék mellett is hozták az overt, igaz csak 2,5-ből, ami náluk már majdnem undert jelent.

A szegedi csapat ellenállt, de nem hiszem, hogy azt a produkciót a Szentlőrinc SE is megismétli. Ráadásul ahogy itt nézegetem, ez a csapat sem veti meg az overre való bundázást, az előző bajnokságot pl egy Kecsó elleni 7-2-es gálameccsel zárták, ott mindenki boldog volt, a KTE a feljutásnak örült, a vendég játékosok meg a nyertes 'tippmix" szelóknak, a 9 dugó biztos jól fizetett...

De az utolsó felkészülési meccsen 4-0-ás pofon a Soroksár ellen, aztán a nyitó fordulóban a Gyirmót is 4-0-ra nyert. A Csertői csapat már a 29. percben a 3. gólját lőtte, pedig a Csertői-féle foci, meg a Bognár-féle, azért ég és föld, tűz és víz. Csertői is dolgozott Pakson, az egy defenzívebb csapat volt, nem kicsit.

Itt egy feljutás szempontjából favorit csapat megy egy kiesőjelölthöz, és a feljutásról álmodozó csapat ráadásul kegyetlenül őszinte, attraktív, gólra törő focival kísérli meg a feljutást. Én azt mondom, ha a Gyirmót 3 gólt vágott félidőig, az MTK is megteszi. Ebben a meccsben simán benne van 5-6 gól, és meglepődnék, ha ezek közül in. kettő nem az első játékrészben születne.

Szentlőrinc SE - MTK Budapest: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp