Megfelelő hajrával lett top4-es és ezzel BL-főtáblás a Hotspur. Conte most sem fogja alább adni, sőt, megy előre törtet majd, mint egy vadállat. A Wolves elveszítheti középcsapat státusát idén, s Londonban szerintem nem fogja megúszni a vereséget.

Jól kezdte a bajnokságot a Tottenham, tulajdonképp ott folytatta, ahol az előzőt abbahagyta. Könnyű győzelemmel kezdtek a fővárosiak a szentek ellenében (4:1), a Chelsea-vel szembeni rangadó pedig végkép jelezte: itt a szezon! A három belsővédős rendszerből nem enged Conte, és a korábbi Juve játékosok Bentancur és Kulusevski is beváltak az angol ligában. Son és Kane párosa továbbra is egyedülálló párost alkot a szigetországban, és ennyi elég lesz ahhoz, hogy otthon tartsa a pontokat a hazai csapat.

Bruno Lage együttese egyenlőre szenved az új idényben. A másodosztály bajnoka látogatott az előző körben a Molineux Stadionba, s bizony Fulham elleni 0:0 sovány eredmény ettől a kerettől. Az igazság az, hogy pár kulcsember sérült: Jimenez, Adama Traore, vagy a rutinos Mouthino hiányzik Anglia „legportugálabb” csapatából. A szezon rajtja nem indult túl jól, hiszen Leedsben 2:1-es vereséget szenvedett a Wanderers, s most sem lesz könnyű dolga…sőt!

Kétszer állt fel a múlt héten hátrányból a Tottenham, s a buldog természetet mi sem bizonyítja jobban, mint a 96. percben megszerzett egy pont és a páros edzői kiállítás. Minden esély adott, hogy hazai pályán folytassa jó teljesítményét Conte csapata, s szerintem lendületből be is húzzák majd a mérkőzést! Tudja jól az olasz tréner, hogy most szezon elején nem szabad leszakadni, kell a három pont!

Tottenham - Wolverhampton Wanderers: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp