Elsőre egy City mindkét félidőben gólt szerez opciót akartam, de átgondoltam, és ez lett belőle. A meccs ugyanis lehet annyira sima, hogy a 2. félidőre alibi jut, és az első 45 percben mondjuk rámol hármat a Manchester.

A Sevilla romokban, teljesen szét van csúszva. Diego Carlos és Koundé elvesztése azt eredményezte, hogy a csapat a LaLigában 4 kör után 0-1-3-mal áll. A legutóbbi meccsen a Barcelona 0-2-es félidő után 0-3-ra nyert az RSP-ben, de lehetett volna mondjuk 1-5 is. Ter Stegen is védett párat, de a Barcánbak is voltak még ziccerei, a közte 3 realitás.

Igazából a Sevillánál anyagilag egyensúlyba kerültek, de ha ez volt a cél, lehetett volna okosabban csinálni. Kemény volt a szombati meccs, egy-egy vágókép, Lopetegui-n látszott, hogy tehetetlen. Nianzou, Delaney, Rekik, ... nincs olyan szintű belső védő egy sem, amely egy top4-be vágyó LaLiga csapatnál alap. Nemhogy kettő három, egy sincs. Osasuna, Almeria, Valladolid, ezek után nem volt meglepetés, hogy a Barcelona is gurított hármat, amikor kis csapatok is kettesével szórták.

Sokat sejtetett a nem is tudom milyen kupára hallgató Arsenal elleni felkészülési meccs, ahol Sakáék 20 perc alatt négyet vágtak. Hiába ha, Koundé és Diego Carlos elit védők voltak, akik most is azok, csak eligazoltak. Ha csak azt nézem, hogy a Citynél ott van Haaland, de Bruyne, Silva vagy Foden meg alájátszik, nem igazán tudom azt elképzelni, hogy 45 percet, de akár 25-öt a Sevilla kihúz ilyen szinten focizócsapatok ellen, mint akár a mostani Barca vagy a jelenlegi City.

Szóval amilyen jó volt a Sevilla védekezése, most annyira tré. Elöl viszont egyet lehet villanni, Papu jól mozog, Lamela sem reménytelen, meg hülyén hangzik, de a szívük biztos kiteszik, és ha a City könnyelműsködik, azért gólt simán kaphat. Más kérdés, hogy a közönség adta a savat mondjuk En- Neysrinek, Iscónak szombaton, szóval én inkább azt mondom ilyen 0-2, 0-3 körül mennek a félidőre, és sanszos, hogy a City a 2. félidőben csak passzolgat, ezért koncentrálom a tippben a gólokat már az első játékrészre.

Sevilla - Manchester City: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp