Nem tudom, mi történik itt, de fura, hogy az olasz bajnokság olyan olaszos lett. Értem ez alatt, hogy az NBI-hez hasonlóan megszaporodtak a döntetlenek. Nem tudom, hogy csak érzésre, vagy a számok is bizonyítják, de kicsit úgy érzem, minden második meccs iksz... Nyílván nincs így, de hogy sok, az biztos. Mondjuk nálam egy ikszben max annyi a pozitívum, hogy jól fizet, más kérdés, hogy tényleg szinte sosem játszom meg.

Ha jól nézem, 22 iksz született, ez 59 meccsből jött össze. Számológépbe beütve kijön, hogy 59/22=2,68, azaz átlagban 2,68 meccs kell jelenleg ebben az idényben a Serie A-ban egy remihez. Ha azt nézzük, hogy egy iksz úgy 3.30-3.40-nel szoroz átlagban, akkor szerintem egész jól jártunk volna, ha idén minden meccset ikszre veszünk. Aztán ha valami nem túl ortodox tétemelést is alkalmazunk, már Dagobert bácsik lennénk, és egy nagy benga építményben úsznánk a pénzben.

Kis nosztalgia, egy perc kötelező:

https://www.youtube.com/watch?v=KYL4bQf_OK0

Szóval tény, sok az iksz. Az Empolinak is van pár, mondjuk zsinórban 4. Értenek hozzá, fűvel-fával ikszelnek. Négy védő, három szűrő, ott egy muslinca sem megy át. Az AS Roma formája tré, a sérült sok, és sok olyan játékos sérült, akik amúgy alapvetően gólképes játékosok. Az Udinese ellen Róma megint porig égett, majd kikapott Razgradban a Ludo ellen is. Úgy vélem, jelen állapotban nincs benne több, mint a pontszerzés. Az Empoli, ahogy mondjuk egy Firenzét 0-0-án tartott, úgy megteheti a Roma ellen is. Ráadásul ez az esetlege remi most nem a szokásos átlagos 3.30-os odds, hanem picikét vaskosabb. Húzzuk be, ennyiért simán megéri szerintem.

Empoli - Roma: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp