A csoport sorsolása, majd a program megállapítása után úgy tűnt, hogy itt a hatodik körben ennek a meccsnek tétje lesz, és nem kicsi. Viszont a sors úgy hozta, hogy a Barcelona megint csődöt mondott, és nem csak a Bayern elleni meccseken, de az Inter elleni találkozókon is.

Ennek a találkozónak nagy tétje nincs, persze tudjuk, hogy UEFA csorgat minden győzelemért, minden gólért, a Bayern biztos szeretne makulátlan maradni, de

DE idézzük vissza Barca-Bayernt, bár volt ott 3 gól, mind a bajorok részéről, de úgy nem éreztük azt, hogy 100%-on pörögne a bajor csapat. Jó-jó, így 70-80%-on pörögve is összehoztak egy 0-3-mat, jobban meg minek alázni. Érthető.

Ami tény, jön a vb, vészesen közeleg, és a sűrű program miatt azért nem nagyon futok bele mostanában olyan meccsbe, ahol valaki ne sérülne le. Ha már Barca, épp a hétvégi meccsükön 4 kényszerű csere volt...

A Bayernből mennek sokan a vb-re, és e találkozó után még három Bundesliga meccset tolnak le november első felében. Én nem hiszem, hogy emiatt a bajor csapat majd 100%-ot ad bele, az Inter pedig azon lesz, hogy a komolyabb pofont megússza. Lesz egy jó 2-0, aztán mindenki boldog. Az Inter azért, mert ebből a csoportból továbbjutott, és megúszta a komolyabb zakót. A Bayern pedig kiteheti az ablakba a 6/6-ot, ami amúgy nem gyenge, visszaidézve azt, mit összebotladoztak a szezon elején a Bundesben.

Én az Intertől erősen defenzív focit várok, és várok többek közt azért, mert ha nyernek, akkor is másodikak. Minek energiát égetni, amikor hétvégén olyan rangadó-féle jön. Az Inter a Juvéval találkozik a bajnokságban, és hiába gyengécske most a Juve, azért nem árt spórolni az energiával.

Az, hogy ez a tipp bukjon, gólfesztivál kell. Őszinte leszek, akár benne is lehet, de nem hiszem, hogy most a vb előtt ne az lenne a cél a Bayernnél, hogy minél több energia maradjon. Alibi focit várok, egy bekkelős Intert, és egy olyan Bayernt, amely majd megint talál egy-két gólt, mint Barcelonában.

Bayern München - Inter: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp