Sokan várták/vártuk ezt a találkozót a sorsolást követően, de a helyzet úgy alakult hogy teljesen tét nélküli összecsapás következhet a két csapat müncheni visszavágóján. Nem votl kérdés hogy a bajorok nyerik a csoportot, a meglepetés inkább az hogy az Inter simán előzte a Lewandowskival erősödött Barcelonát.

Nagelsmann csapata harmadik alkalommal érheti el a makulátlan csoportköri eredményt azaz a hat győzelmet. Ez új rekord lenne. Az előzetes hírek szerint bár a közelgő VB-re való tekintettel is, néhány helyen változtathat a kezdőjén és az eddig kevesebb játékpercet kapó játékosok is feltűnhetnek a hazaiak kezdőjében de ettől még messze favorit a csapat. A Bayern ugyanis bombaformába lendült, nem csak itt a BL-ben de a bajnokságban is sorra aratják a győzelmeket és hosszú idő után ismét vezetik a Bundesligát is. Choupo-Moting és Mané előzetesen kezdőbe van jelölve, ahogy Musiala és Coman is így nem féltem őket attól hogy gólok nélkül maradnának. Hétvégén egy 6:2-es győzelemmel hangoltak erre a meccsre és nem lennék meglepve ha ennyi góllal nem is de valami hasonló eredmény kerekedne ki itt a végén a "tétnélküliséget" figyelembe véve..

Az Inter szintén büszke lehet a teljesítményére, öt kör után már biztos továbbjutók második helyen. A bajnokságban szintén kezdik összekapni magukat és zsinórban négy győzelmük van, hétvégén 3:0-ra intézték el otthon a Sampdoriát. Új sérültjeik nincsenek. A várható kezdőjük egész pofásan néz ki (Handanovic – Skriniar, Acerbi, D’Ambrosio – Darmian, Gagliardini, Asllani, Mkhitaryan, Gosens – Martínez, Dzeko), egy gólra jónak tartom őket de pontot nem fognak szerezni.

Tipp: 3-1

Bayern München - Inter: Bayern München nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp