A közelgő téli rendezésű katari világbajnokság alaposan összehúzta a klub futball naptárát.

Emiatt kell a nemzeti bajnokságokban eszeveszett tempót menni és a korai nemzetközi kuoai szezon gyorsított lezárása után a bajnokságokban szombat-szerda-szombat ritmust beiktatni.

Ebből azok a csapatok jöhetnek ki a legjobban, akik minőségben és mélységben is megfelelő kerettel rendelkeznek.

Egyértelmű, hogy itthon a zsinórban négyszer bajnok és címvédő Ferencváros ilyen tekintetben kimagaslik a mezőnyből.

Láthattuk a legutóbbi ilyen szombat-szerda-szombat ritmusból a Kisvárda a végén hogyan jött ki, két sikeres meccs után odahaza látványosan elfogytak egy gyengus Honvéd ellen is (0-1).

A Fradi Székesfehérváron végül "csak" egy pontra lett jó, pedig végig állt a zöld-fehéreknek a zászló a három pont megszerzésére, kicsit keserű szájízzel jöhettek vissza a hazafelé úton. De pont ezért is várom, hogy közeledve erősen az idény végéhez az újabb hazai meccsét is magabiztosan nyeri meg a Fradi.

Ez a Paks már nem az a Paks, ami az elmúlt években volt Bognár György irányítása alatt.

A hétvégén kitömték Tolnában a kispestieket, de nagyon hullámzóan teljesítenek.

Waltner bizonyított Zalaegerszegen, nem rossz edző, de Pakson még nem tudott egyenletesen jól teljesítő együttest kovácsolni.

Az FTC augusztus 22 -i Qarabag elleni 1-3 óta kilenc hazai tétmeccset játszott az "Albert Stadionban" (én így nevezem) azokon az EL meccseket is beleértve 8 győzelem és egy Monaco elleni 1-1, nem rossz teljesítmény!

A hétvége miatt is mondom és erősíti bennem a tippet, hogy kiköszörüli odahaza, mégpedig magabiztosan a kisebb csorbát, a Vidi elleni pontvesztést a Fradi és ennek most a Paks issza meg a levét.

Ferencváros - Paksi SE: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp