Ki kell élvezni a meccseket, ami a klubfocit illeti, mert aztán szösszenet szünet, és jön a vb. ami nem rossz, csak kicsit más.

Bízom benne, hogy e két csapat is úgy lesz vele, hogy ami még maradt a tankban, azt beleteszi. Tudom, hogy a németek még hétvégén is szórakoztatnak minket, de a Frankfurt majd a Mainzhoz látogat, szóval a hazai közönségnek illene még mutatni valamit.

A Frankfurt ősze egyébként nagyon jóra sikeredett, de már az előző idény sem volt gyenge az EL-meneteléssel, aminek okán BL főtábla, majd ott idén ősszel továbbjutás! Közben a Bundesligában is stabil az Eintracht, az 5. hely kiváló úgy, hogy közben a BL-ben is összejött a továbbjutás. Siker sikert szül, és persze önbizalmat.

Én pl. nem tudom, ne is akarom kitörölni a BVB elleni meccsük azon időzakait, amikor a BVB-t úgy beszorították saját kapujuk elé, hogy a sárga-feketék azt sem tudták, merre van előre. Más kérdés, hogy a 10 ajtó-ablak ziccerből 8-at blokkba lőttek, vagy a BVB kapusába, de simán kerültek helyzetbe. Minden hangszeren játszanak Ndickáék, nincs még egy csapat a ligában, amely akcióból, kontratámadásból, büntetőből és rögzített szituáció után is szerzett minimum 3 gólt, még a Bayern sem! Közben ami fura, hogy amíg rögzített szituációból kb majdnem a legeredményesebb csapat a maga 7 góljával, az ellenfél hasonló szituációt közben pocsékul reagálja le az Eintracht. Csak a Bochum kapott több gólt rögzített szituáció után. Más kérdés, hogy ebben. pl. a Hoffenheim nem erős, de azért esélyt adnak majd a szögletek, szabadrúgások. Meg ha azt nézzük, a Hoffenheim frissebb kell legyen, hisz nem játszott Európában. A Frankfurt utolsó 4 meccsét nézve 3-szor volt gólváltás a félidőig, bízom benne, hogy ez 5-ből 4-re változik. 3.70-ért megint egész jó opciónak tűnik számomra.

Eintracht Frankfurt - TSG Hoffenheim: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp