A világbajnokág előtti utolsó forduló Németországban, ahol minden a helyére került. A Bayern München négy ponttal vezeti a bajnokságot, az Union és a Freiburg elkezdett botladozni, így nem kérdés, hogy ki nyeri a Salátástálat.

Az lehet kérdés, hogy vajon Julian Nagelsmann megkockáztatja-e a válogatott játékosok pályára lépését? Tehát vajon még egy utolsó felvonást elhegedülnek-e a sztárok, mielőtt elvonulnak Katarba? Én két megbízható helyen néztem meg a kezdőcsapatokat, és mindegyiken feltüntették a kerettagokat!

Ez azt jelenti, hogy lényegében a legjobb kezdőjével megy ki a pályára Nagelsmann. Ha pedig így lesz, akkor nem akar sokat kockáztatni, mert egyébként a szurkolók kiherélik. Tehát amit akar, az egy gyors és magabiztos előnyszerzés, aztán a második játékrészre lecseréli az összes kerettagot, és jönnek a tartalékok.

Épp ezért várom tehát azt, hogy az első félidőben jön a szokásos Bayern-henger, és a 2-3 góljuk is. Ehhez az ellenfél épp adott. A Schalke utolsó helyen áll a tabellán, még úgy is, hogy az előző fordulóban némi meglepetésre clean sheetet csináltak a Mainz ellen. De Hazai pályán ők kapták a legtöbb gólt, szám szerint 17-et 7 mérkőzésen, ami bődületesen rossz mutató. Mondjuk egy olyan kapussal, mint Schwolow nem is csodálom. Őt még a Hertha mezében néztem ki magamnak, mint az egyik leggyengébb képességű hálóőr, ilyet a magyar NB1-ben is találni egy tucatot.

A három pont létszükséglet mindkét csapatnak: a Schalke a kieső helyekről akar elmozdulni, a Bayern magabiztossá akarja tenni az előnyét, mert tudja, hogy jön egy tavasz, és a BL, akkor a kettős megterhelés miatt a bajnokságban becsúszhatnak problémás meccsek.

Tehát adott egy szuper formában lévő vendég csapat, amelyiknek a játékosai a VB-re készülnek, ezért gyorsan akarnak magabiztos előnyt szerezni, hogy lecserélhessék őket. Adott egy hazai csapat, amelyik nem fogja tisztelni a vendégeket, mert kell a három pont nekik is.

Ebből nekem gólok lesznek az első félidőben.

FC Schalke 04 - Bayern München: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp