Nézegessük a tippet egy picit, én is ezt teszem.

De komolyan!

Ha megnéztük, olvassuk Csercseszov szavait: 'Vannak sérültjeink, illetve olyan labdarúgónk is van, aki már a válogatottjával készül a közelgő katari világbajnokságra. Mindettől függetlenül készen állunk a Honvéd elleni összecsapásra, a három pont megszerzése lesz a célunk.'

Szóval amiben bízom, hogy S. Mmaee nem lesz, tesó elöl eliltott, Boli sérült, de Tokmac, Zachariassen vagy Traore elvileg játékra kész, úgyhogy nagy baj nem lehet. Viszont Laidouni Csercseszov szavai alapján már nem a Kispestre készül, hanem a vb-re. Hátul ha nincs Mmaee, a Frdi védelme finoman szólva is ingatag. Botka mehet be középre, játszhat Kovacevic, de mondjuk ha ez a duó összeáll, hát én nem vennék mérget arra, hogy Dibusznak könnyű délutánja lesz.

A Honvéd kapcsán ugrik be mondjuk G. F Hemingway neve, szívét és pénzét is beletette a Honvédba, aztán csak sikerült építeni Rossival egy bajnokcsapatot. De Hemingway kiszállt, Rossi is más utat jár, és a Honvéd szintén. Küzd a bennmaradásért, de igazából azt sem lehet mondani, hogy annyira gyatra lenne. Persze a kissrácokkal nem épp Kispest meccsek nézegetésével lehet megszerettetni a focit.

Ami a tippet illeti: Az FTC védelmének összetétele nem lesz ideális. Ez szerintem tény. Laidouni nincs, talán jön Esiti, aki darabos, mint a lego, sokszor könnyelmű is, ha Zsótérék jó mentalitással állnak a meccshez, szerezhetnek labdát a Fradi kapuja előtt. Egyébként is hajlamos az FTC hasonlóra, pláne, ha Kovacevic játszik a védelemben, Esiti meg középen. Nyílván a Kispest-gól a húzósabb, meg eleve szerintem a Honvéd inkább a 0-0-t akarja tartani, de úgy érzem, ebben most benne lehet egy jobb meccs, mint egy átlag Honvéd-fradi szokott lenni. A Kispest meglepheti a fáradt FTC-t, előző 9 tétmeccsén egyébként is kapott gólt az Fradi, simán sanszos, hogy megint jön hátul a hiba. Elöl pedig a helyzetek, a gólok szoktak jönni, szóval közel 4-es szorzón egy esélyt lehet adni ennek az opciónak.

Budapest Honvéd FC - Ferencváros: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp