Maradok eredeti elképzelésemnél, mert elvileg az első megérzés a jó. Szóval svédek és over.

bár olvastam előzetest, ahol az állt, a svédek a csoportban a 3. helyrelehetne jók, és bár reálisan nézve talán erre a nagyobb a sansz, de ha minden a papírformák szerint alakul, akkor a svédek továbbjutnak a 4-be. Ehhez tényleg kell, hogy a norvégok most legyőzzék szlovéniát, hogy mi kikapjunk most a svédektől, és az, hogy a svédek nyerjenek majd az utolsó meccsükön, és a norvégok verjék meg fix továbbjutóként Dániát...

Elvileg nem lehetetlen.

Svédország egy elég erős kerettel jött, kulcsemberei elég jó formát mutatnak, és azt meg láthatjuk, hogy ez már nem a Torstenson-Gulldén-féle svéd csapat, egy fiatalabb, ezáltal dinamikusabb együttes. A mag brutál erős, Carlson, Roberts, Hagnam és nálam Blohm is olyan játékos, akik simán akár 10 gólig juthat. A svédeknél minden meccsen volt minimum egy játékos, aki eljutott 9 lőtt gólig. Bátran lőnek távolról, és mivel ezt ellenünk is meg fogják tenni, lesz baj. Emlékezzünk a norvégok elleni meccsre, amikor Vova nem győzte mondani, hogy gyerekek,lépjünk ki a Reistadra, de hiába mondta... Egyébként ha kilép a kettes védő, akkor a leváló beálló marad 1-1-ben, vagy esetünkben egy a semmiben, ami vagy gól, vagy ha valaki odacsap pánikban, akkor hetes és 2 minutó pihenő.

Ha a szélső, az egyes védő segít be, akkor meg az átlövő lehúzza szélre...

Mivel Robertsék azért fognak lőni ellenünk, így tényleg ki kell majd lépegetni, de a lábon gyors játékosaik is megvannak, szóval több fegyverük van, míg a mi védekezésünk azért bajos.

Dániát azért tudtuk szoros meccsen tartani, mert szinte végig a kezdő játszott. De amikor nem, amikor többet játszottak a cserék, azért ott volt baj. Egy Albeknek még ezt a szintet szoknia kell, ami utánpótlás szinten mondjuk elég védekezésben, és megállító foult, az Blohm ellen nem elég. Ha meg keményítünk, abból jönnek a 2 perces kiállítások.

Mivel a csapatunk bár a norvégok és a dánok is kikapott, akkor is jobban nézett ki, amikor volt sebessége. A szöszmötölős, sokat adogatós játékba a hibalehetőség is több, ráadásul épp a csapat vezére, Klujber mondta a horvátok elleni meccs után sírva, hogy nem érti, miért játszottak lassan. Szóval én úgy érzem, sebesség megint lesz, tempó megint lesz, ez pedig kedvezhet a góloknak.

Ahogy pedig írtam, lehet itt még 6-6-6 pontja a dán-svéd-szlovén duónak, és ha ez összejön, itt egy hármas körbeverés alakul ki, ahol a gólkülönbség ebben a hatosban a svédeknek kedvez, mivel 11-gyel csapták meg Szlovéniát.

Magyarország (n) - Svédország (n): Svédország (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp