A tegnapi női elemzésem végül realizálódott, Beau Greaves megszorongatta O'Connelt, ám ami lehetett volna szoros 3-2, az végül az eredményen egy cseppet sem látszott meg, a kulcs pillanatokból jobban kijőve, sima 3-0 -t mutatott az eredményjelző a férfi versenyző számára.

A női világbajnoknak tehát egy morzsa szem sem esett le szettekben, akkor az évek óta már-már legendává váló Lisa Ashton számára sem jósolok semmi jót, aki évek óta ott van, de semmi eredményt nem tud elérni, sőt a női mezőnyben sem tud, olyan határozott teljesítménnyel már előrukkolni.

Itt egy újabb világbajnoki nekibuzdulás, aminek a "fodrász" vethet véget, pár nyisszantással és remek kiszállós teljesítménnyel.

Meikle a 48. a világranglistán és a European Touron illetve a Players Championshipen elkapta Whitlockot illetve Gary Andersont is, amik jó ajánló levelek azért.

A PDC darts Vb -en azonban eddig egyszer élte csupán meg a második kört, pedig benne azért több rejtőzik, de most, hogy megkapta Lisát, így átszakíthatja a gátakat.

A visszavágás is fűtheti, hiszen 2020 -ban a pandémia okozta PDC Home Touron a szobák kötelékeiben sikerült kikapnia 1-4 -re Ashtontól.

Most szurkolók előtt, nagy torna hangulatba ezt a blamát szerintem nem fogja elkövetni.

Maximum egy lepottyanó szettet adnék Lisa Ashtonnak, de szerintem ez sem fog megtörténni, az egyenletes teljesítménnyel, három szettben lerendezheti majd honfitársnőjét Ryan Meikle.

A normálisabb párosítások majd később jöhetnek, itt a papírforma egyértelműen a férfi nem továbbjutását vetíti elő.

Meikle, Ryan - Ashton, Lisa: Szett hendikeppel - Hendikep tipp