Nem egy szokványos tipp tőlem, ám megtetszett a kiszálló over látva a két játékos teljesítményét. A 2x világbajnok, címvédő Wright és a bárkire veszélyes Huybrechts meccse egy egészen jó kis összecsapásba torkollhat, ahol elég egy-egy extra bármelyik játékostól és már zöldül is a tippünk.

Több irányból is indokolható igazából a tipp, nézzük. Huybrechtsnek valószínűleg egyetlen módon van esélye Wright ellen, az pedig az, ha hozza játéktudása legjavát és végig magas színvonalon játszik majd. Ehhez hozzátartoznak a magas kiszállók és megnézve a belga játékát, azért elég gyakran hozza is a 150 körül checkoutokat, amit ma is szeretnénk tőle látni. Első meccsén is a gyengébb színvonal ellenére is kipattant 154-ről, ma még nagyobb szüksége lesz ezekre a villanásokra. Wright részéről szintén bármikor benne van a játékában egy nagyobb bullos kiszálló, két triplás outok, amiket leginkább a fontos pillanatokban tud villantani Snakebite. Első meccsén kapott egy 77-es átlagot Manselltől, amivel nem igazán volt rákényszerítve semmi komolyabb játékra, Huybrechts ellen nagyon más lehet majd a helyzet és emelnie kell játéka színvonalán a skótnak. Ehhez pedig szintén hozzátartoznak a magas kiszállók.

Elég rizikós vállalás egy ilyen tipp, ahol előfordulhat, hogy 1-2 esély van csupán a meccsen és ott is milliméterek döntenek majd. Mégis egy szoros ütközetet várok, ahol mindkét játékos megmutatja majd mit tud. Nincs igazán Wright fölény az elmúlt egymás elleni meccseken, nem egy elveszett ember azért a belga, bőven megszorongathatja ma Petert. Gyakorlatilag arra fogadunk most, hogy bármelyikőjüknek lesz egy jobb 2 triplás kiszállója, bízva a játékosok jó teljesítményében.

Wright, Peter - Huybrechts, Kim: A mérkőzés legmagasabb Checkout-ja - Felett/alatt tipp